Home
Du er her: Forside > Akvarieklubber >
Oversikt alle akvarieklubber

 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen © Linda Widente © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Akvarieklubber i Norge og utlandet


I Norge er det et stort og aktivt akvariemiljø, og svært mange steder har en Akvarieklubb.

Det er mange fordeler med å melde seg inn i en slik klubb, og her kan du finne litt mer informasjon om dette. Sjekk også ut profilene til klubbene på siden her, og sjekk ut hjemmesidene til de klubbene som har det.

Som medlem i en akvarieklubb som har et samarbeid med AkvaForum vil du finne godbiter og fordeler som bruker her, selv om du selvsagt er velkommen til å registrere deg gratis som medlem av kun AkvaForum.

Som medlem av en klubb vil du spare veldig mange penger hvis du er en ny akvarist, eller dersom du skal starte opp et akvarium fra bunnen av.
De fleste klubber har auksjoner hvor du kan kjøpe nybegynnerplanter og fisk og her er det mye å spare, spesielt i begynnelsen.
Etterhvert vil butikkene bli din kilde til spennende nyheter, men når du så kommer over i neste fase som akvarist vil du igjen ha behov for klubben når du skal skaffe deg de virkelig sjeldne godbitene som butikkene ikke har mulighet til å lagerføre.

NB! Er du leder for en av akvarieklubb som ikke er listet her? Eller er du listet her, men har ikke fått tildelt administrasjonsrettigheter til klubbinformasjonen? Ta kontakt med Webmaster!

Akvarieklubber i Danmark:
Akvarieklubber i Norge:
Østfold:
Akershus:
Oslo:
Hedmark:
Oppland:
Buskerud:
Vestfold:
Telemark:
Aust-Agder:
Vest-Agder:
Rogaland:
Hordaland:
Sogn og Fjordane:
Møre og Romsdal:
Sør-Trøndelag:
Nord-Trøndelag:
Nordland:
Troms: