TØMT. Snegleakvariet

Bilde av akvarium

Jeg har nettopp fått meg en liten eplesnegle! ^^ Det er en gutt, og hans navn er Joachim Vìti von Ribbentrop XP Ribbentrop har vist at han er veldig sta og optimistisk, for så liten fyr å være. Han har prøvd å flytte kalksteinen, men gav veldig fort opp. Deretter gikk han under javamosen og bort til proselenshodeskallen. Da han krøp mot skallen ante jeg ikke om jeg skulle gråte eller le da stakkaren begynte å dytte på skallen for harde livet! Det tok en god stund før han endelig gav opp av utmattelse og sovnet i et hull ved skallen som han hadde gravd i sitt tapre forsøk på å flytte "hodepynten" ^^ Han sov i flere timer etterpå, og slik var hans velkomst i akvariet.. XD

Akvariet er innredet med kalkstein, hodeskalle og flerfarget grus.



18 September 2008: Akvariet lekte av samme årsak som Majones'. Dermed måtte akvariet omredes for andre gangen på 2 dager. (tenkte jeg skulle si i fra i går,17, at det ble ommøblert, men men.) Så nye bilder blir lagt ut her, det er allerede lagt ut på min akvarietråd.

+++ stueplanten til sneglen min er borte vekk T.T




Akvariet ble tømt da det var en massiv lekkasje. Majones passet på sneglen min, men den døde av sykdom. T.T Savner den lille søtingen ennå.


Planlegger å fylle akvariet igjen! =D
Skal huske å oppdatere ;)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: grus
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn: rød HIM-logo på svart bakgrunn
Vannverdier: pH: 8.5   GH: 4   KH: 4
Temperatur: 25°C
Registrert: 14.09.2008 Sist endret: 25.09.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap