Akvarium som skillevegg

Bilde av akvarium

Tanken var å skape en skillevegg mellom soverom og resten av verden med en patio-lignende hage.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: grus
Lys: 4x t8
Filtrering: eheim utvendig
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 30.09.2008 Sist endret: 06.09.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
richard82
richard82 Gøy å se løsninger på innbygging av kar, da jeg selv etterhvert tenker på å bygge noe tilsvarende;) Veldig Stilig!
Ola Eggen
Ola Eggen Takk for det, dette har vært gøy hittils, men trenger litt mer oppmerksomhet. Lurer på om jeg skal legge inn en del stein snart. Hva tror du?
Lisbeth
Lisbeth Dette var stilig! På en rar måte syns jeg faktisk det var tøft med de penselalgene også. De passet liksom inn. Jeg har slitt med det samme i et av mine kar, men er nesten helt kvitt dem nå. Jeg vet ikke hva jeg har gjort men kan ha en sammenheng med lite mating i sommer og derfor lite tilgang på næring til algene?

Uansett kan det være lurt å velge hurtigvoksende planter når du har problemer med penselalger istedet for saktevoksende planter som anubias. Både for at plantene vokser så mye at de bruker opp næringen algene også bruker og for at ikke algene rekker å feste seg på planter som vokser raskt.
Luudvig
Luudvig Utrolig flott!
Ola Eggen
Ola Eggen ferdig, endelig.
Reeves
Reeves Dette var jo virkelig flott!
Kjempefin og kreativ løsning å gjøre det som en skillevegg.
Lisbeth
Lisbeth Har sett dere har lagt ut leiligheta for salg på finn.no. Prøver å få meg meg samboer på visning, men leiligheta ligger nok i en litt høyere prisklasse enn vi har planlagt ;) Ikke bare er soverommet lekkert med dette akvariet, men likte også kjøkken og balkong!
Neon Bebop
Neon Bebop Dette er jo en drøm!
Nils Rong
Nils Rong Dette var helt fantastisk. Fikk hodet mitt til og gå i spinn. tenk og lage en vegg i glassbygger stein i ett dusj hjørne og ha et kar midt i vekken. Da kan du nermest dusje / bade med fiskene. Og du har noe fint og se på mens man sitter og kjeder seg på porselenet. hehe..Men fra spøk til alvor dette var utroligt fint. tipper du ikke ligger og teller sauer når du ikke får sove. Har du noe form for dempet / blått / månelys om kvelden. Stjerne himmel med led/spotter i taket.. Wow.. Vet hva eg skal når eg begynner på mitt hus. Blir nok ett kar med i prospekt tegningen på huset .
Ola Eggen
Ola Eggen Takk for fine tilbakemeldinger. Leiligheten ble ikke solgt da vi ombestemte oss i siste liten, mye takket være tanken ;)
Grapejuice
Grapejuice å wow dette her var jo superlekkert!!
Jannie Hansen
Jannie Hansen 0 Kjempefint
Flott akvarium. Angående penselalger så er siamesisk algeetere supre siden disse spiser penselalger:) Funket kjempebra i mitt kar samt at jeg reduserte tiden lyset var på til 5-6timer. Andre hurtigvoksende planter som "tar næring" fra algene er også en god ide.
MizVikki
MizVikki hei...

ble virkelig utrolig imponert over ditt akvarie. kunne du være villig å skrive fremgangs måten til å lage en slik skillevegg akvarium?
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap