TIL SALGS - Akvastabil 200L

Bilde av akvarium

User imageVarmekolbe: [URL=null]Jäger 150 w[/URL]
Lys: 2x30 w Osram Cool White u/reflektorer
Substrat: Biltema blåsesand 0.2-1.0mm
Vannverdier: pH: 6.8 GH: 7.0 KH: 3.0
Temperatur: 23°C

TIL SALGS
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltema Blåsesand 0.2-1.0 MM
Lys: 2xT8 lysrør
Filtrering: Innvendig Fluval 2+
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 6.8   GH: 7   KH: 3
Temperatur: 23°C
Registrert: 25.10.2008 Sist endret: 05.08.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Martina
Martina Hei - jeg lurer på om du har fått eggene til å klekke? Mine metaer la egg en gang - fikk 8 egg, ingen klekket. Dette er nå lenge siden og ingen ny eggelegging på gang. Gjør alt jeg kan ,men de legger ikke egg.
Mathias Kippenbroeck
Mathias Kippenbroeck Ja, jeg fikk de til å klekke, men jeg slurvet litt (svineinfluensa og ørebetennelse er langt verre enn man skulle tro...). De la en ny runde med egg ett par dager senere, hvor jeg fikk 7 egg. 4 av disse klekket, og jeg har de i isbokser nå. De er veldig unge, men jeg prøver å holde de i live med mikroorm og avskallede artemiaegg.
Martina
Martina Så gøy - gratulerer ! Jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Skal sette igang med vannbytter 2x i uka nå, så skal de nok legge egg igjen - håper jeg. Lykke til med yngelen Mathias :-)
Mathias Kippenbroeck
Mathias Kippenbroeck Mine hadde aldri lagt egg, og var aldri skye. Så tok jeg et 40-50% vannbytte, pøste på med myggiser før og etter, pluss at jeg innførte nye typer mat og ga de Tetra TabiMin. De hadde nemlig ikke fått det på lenge :)

I tillegg så satt jeg inn en ekstra pumpe for enda mer strømning, og satt inn nye typer planter. Ga dem en ny rot (fikk en idè..) som jeg satt en kokkosnøtt under den ene enden og en stein i den andre. Det ga dem ett åpent, men skygget, mørkt område. De elsker det stedet, og det gjør jeg og. Jeg har nemlig plassert det midt i karet så jeg ser de helt utmerket godt.

Sist, men ikke minst... Jeg ominnredet hele karret når jeg tok vannskiftet.

Etter alt dette så la de (som forventet) 1-2 dager etterpå :)
Mathias Kippenbroeck
Mathias Kippenbroeck Hehe, litt skrivefeil der... Mine hadde aldri lagt egg, og var veldig skye :)
Martina
Martina Takk for tipsene Mathias - da har jeg fulgt din oppskrift - ommøbler i karet, skiftet med kaldere vann, mater med røde mygglarver - kjøpt inn tabimin ( skal si dem likte de tablettene). Kryss fingrene :-)
Mathias Kippenbroeck
Mathias Kippenbroeck Så fint!
Du får ha lykke til med de - jeg er sikker på at du klarer det! :)