Home
Du er her: Forside > Akvarium > Gøy for Fisken >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Rita Aspevik © Morten Kirkevåg
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Gøy for Fisken


Et 241 liters Selskapsakvarium som er eid av Erik Vikersveen

Dette akvariet er med på 2 favorittlister!


Beskrivelse
Det er 2 tanker på 110 og 120 liter som er linket sammen med en 6 liters motor veg, og ein 5 liter krukke ting. Så det er 241 liter vann å svøme i.

De store gullfiskene lever ute i dammen om sommeren, og tar turen inn om vinteren. Det er tydelig at disse burde ha større tank, siden eg ser dei ikkje klarer å oppnå toppfart.

Motor veien blir brukt av dei store gullfiskene, gullbarbene, og av og til av sommerfugel fisken. Den bolle tingen opppå akvariet blir bare brukt av den store gullfisken med stor slørete hale. Og den virker å like å svømme oppi denne veldig mye. Før så hadde eg masse flyte planter der oppe, som den likte å gommle på.

Og vist noen vet namnet på dei store gullfiskene (3 typer) så hadde eg vert veldig takknemlig. I buttikken heter dem alle gullfisk. Det blir litt for vagt for meg.

Hele akvariums fasinasjonen begynte med 3 gullbarber for 4 år siden, og 2 av dem lever enda. Det er orginalt pga av dem at eg ville lage større og bedre akvarium, som så har utviklet seg til det stadiet det er no.

Eplesneilene Har seg støtt, so eg håper på baby sneiler. (derfor senket vann nivå). Men eg har kommet på ein ny løsning på det, så eg skriver og knipser sikkert om det siden. Eplesneglene har endelig latt plantene mine være litt i fred, nå som eg mater dem med gullerøtter og salat.

Neontetraene tenker eg får godt med unger også, siden substratn består av masse steiner i forskjellige størelser, so dei kan gjemme seg i.
Rapportér akvarium Registrert: 28.10.2008 Sist endret: 28.10.2008
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand, stein og grus
Lys: Lysrør
Filtrering: Utvendig Filter og luft bobbler
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 6.4   GH: 7.0   KH: 3.0
Temperatur: 25°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
Frk
Frk Den motorveien
Selv påkommet og laget eller kjøpt? Var stilig :)

21.11.09 18:05

Gomp
Gomp Tøft!
Har tenkt å ha det sånn når jeg en gang bygger meg hus. Linke sammen alle karene med "motorveier".. Og ha ett system med ferskvann i førte etasjen, og saltvann system på samme måten nede i kjelleren. :)

26.05.11 14:58