19l planter

Bilde av akvarium

19l yngelkar. 22w kompaktlysrør, powerhead med svamp, DIY co2 uoppvarmet
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 07.11.2005 Sist endret: 01.12.2005
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Emilie H.
Emilie H. Smart med IKEA-lampe:D Det enkle er ofte det beste:P
Catrin Schea
Catrin Schea Hei hei.Må si meg mektig imponert over plantene dine,bruker du plantegjødsel?I så fall :hva slags gjødsel.Skal fylle opp ett 720 liters kar nå.Hvor mye lys vil du anbefale at jeg bruker,er det mulig å få bra lys uten å måtte betale flere tusen kr.Kan jeg bruke noe fra vanlig lamper?

Med hilsen Catti
Kjetil L
Kjetil L Takker. Jeg bruker mastergrow, bruker og noe makrogjødning fra Kent Botanica nå i 54 og 240. Er ikke veldig flink med næring, og har endel mangelsymptomer på planter. Det to store karene mine har ikke så veldig sterkt lys, bare 4 og 5 vanlige lysrør med reflektorer. En 720l er vel 60cm dyp og ganske vrien å lyse opp skikkelig. T-5 rør er sikkert lurt. Hvis du skal ha veldig mye lys så bør du nesten ha co2 også. Det gjør en veldig forskjell. Se på 720 literen til Håvard Støre Andresen, den har hjemmebygd lystopp og er seriøst fin. <a href="http://home.online.no/~havards/index.cfm" target="_blank">http://home.online.no/~havards/index.cfm<;/a>
Ovis
Ovis Helt utrolig så flott du har klart å få en 19 liter til å bli. Takk for tips angående Ikea global, for jeg skal sette opp en 19 liter nå:)
Kjetil L
Kjetil L Takker, men dette karet er tatt ned nå. Det gikk greit i et drøyt halvår, men så ble det for mye fuzzalger i javamosen til slutt. Og så var det litt for lite og knotete å drive med, vannet renner over bare man putter begge hendene oppi :) Hadde en skikkelig jobb med å skille små kirsebærrekerfra javamose når jeg tømte det, det var blitt mange av de.
Marknor
Marknor 0 Lys
Har du originale lysrør i de ikea lampene?
Kjetil L
Kjetil L Nei, det var 4500k lamper fra Aquariumsystems. Fremdeles litt for gule, men mye bedre enn de varmhvite.
puss så får du en suss
puss så får du en suss har sånn lampe over skrivebordet og, ser på den nå! ;-P
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap