Stue-suppa

Bilde av akvarium

User imageEt par måneder etter at første 54-liter'n ble innkjøpt, sto dette karet og lyste mot meg en dag jeg var innom "sjappa" for å kjøpe ENDA mer fisk. En liten ripe, gjorde at det var "special price, only for you my friend", og slo selvsagt til....
Det er en AquaEl med buet front og helstøpt lystopp. Byttet ut standardlyset med T5-lys relativt raskt. Det står også en JBL250 og tar seg av den biologiske filtreringen, samt blåmatte og en MaxiJet (1000L/t) for å ta seg av mekanisk (og mer biologisk selvsagt..).

Tilsatte et Carbo Plus-apparat mars-06. 2 dager senere døde 90% av fiskebestanden. Det viste seg at jeg hadde altfor høy Nitrat-nivå, slik at det ble en omvendt nedbrytning i karet når det ble tilsatt mye Co2. Nitraten ble da omdannet til nitritt, og massedød ble resultatet.... Så tips: skal du tilsette Co2, så sjekk Nitraten først (min lå på ca 100, og dette er vel 10 ganger mer enn anbefalt).
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.11.2005 Sist endret: 27.04.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
mona o
mona o 0 Flott akvarium:-)
Dette karet likte jeg veldig godt! :-) Du har fått en fin stemning og et veldig harmonisk utseende på karet ved å beplante det slik du har gjort. Høyt på sidene og lavere mot midten. Veldig pent! :-)

Vennlig hilsen Mona O.
Karl Kristian
Karl Kristian Vakkert dette ja :-)