"Mine svømmende venners plaskedam"

Bilde av akvarium

User image"Mine svømmende venners plaskedam" er et Jewel Rio som jeg fikk til jul med min samboer! Har alltid hatt akvarium, men de var hjemmelagede alle sammen, så det var gøy å få et skikkelig kar, med møbel!
Er ikke alle plantene som har det helt maks, men prøver så godt jeg kan...
Braute fikk jeg da jeg var 14 år gammel, så han begynner å bli en eldre herre, av sorten Ildhale. Han har masse personlighet, og bestekompisen hans er en 4 år gammel Praktbotia, som heter Botus. De bor sammen og leker sammen. Nærmeste nabo er en Pakistanbotia, som er bedre kjent som "Pakkisen". Han er riktig nydelig når han kommer ut, men han er vel egentlig ikke så tidlig oppe om dagene. Han bor i 2. etg i rotkollektivet.
I eneboligen på den andre siden bor en Ancistrusmalle, og en Kuhliiål...(Broren til Kuhli døde på tragisk vis for et par år siden...) To Perlegurami preger toppsjiktet, sammen med en drøss av sverddragere, som formerer seg farlig fort...uten at man prøver på det...nesten like ille som Guppy...
Måtte overta en Platy for en veninne, så jeg lurer på om der er kommet en stilig krysning av sverddrager og Platy....hm....Da var alle bestevennene mine representert...
Har nok altfor lite tid til å gjøre dette slik som jeg egentlig vil, men prøver så godt jeg kan innimellom jobb og alt annet!
Planlegger en ominnredning, men må bruke litt tid på røttene som har ligget tørt en stund...Skal prøve å få lagt ut noen bilder av karet, så kan jeg kanskje få noen gode tips og inspirasjon...:)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Fin grus, fargemix
Lys: Heldekkende armatur
Filtrering: Innvendig, tilhørende Jewel Rio 180l
Bakgrunn: Foreløbig bare en crappy plakat...
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 31.01.2009 Sist endret: 31.01.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.