Badekaret

Bilde av akvarium

User imageAkvastabilkar med porsabord jeg hadde på badet i min gamle leilighet. Hadde det vært plass skulle jeg hatt det oppe nå også - men mitt nye bad har knapt plass til meg, så det lar seg ikke gjøre.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Engelsk sjøsten
Lys: 2xT8 lysrør
Filtrering: Fluval 2+
Bakgrunn: Sort folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 17.03.2009 Sist endret: 20.01.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Lene
Lene 0 Kjempestilige kar!!
De er kjempefine synes jeg;-) Masse dritstilig fisk også da...;-)!!
anette
anette Hehe - er ikke så fryktelig happy med dette enda - det er dårlig balanse i det - men takk :)
Lene
Lene 0 Joda...
...dette var vel ikke like lekkert som Rion din, men likevel et morsomt "badekar". Synes spesielt Rioen din er kjempelekker! Et virkelig pent kar.

Jeg har omsiden fått lagt ut noen flere bilder av 130 litern og 63 litern. Ikke fått oppdatert de to andre enda, men det kommer det kommer...

God helg til dere!
anette
anette Takk takk, rioen er jeg veldig fornøyd med ja, koselig du også syntes det var fint oppi der. Nå har jeg endelig skaffet meg skikkelig filtrering også - har bare igjen å få stablet plass til tønna i akvarieskapet.. Skal fikse så badekaret blir litt finere, men for å slippe å handle akkurat nå ble det litt "ta det man har"..

Skal titte innom på de nye bildene dine :)
Lene
Lene 0 Ja;-)
...det er veldig greit å ta det man har...etterhvert har man jo endel også:-) Også er det jo gøy å følge progresjonen i karene, og sette inn mer litt etter litt. Wow, har du kjøpt deg ny pumpe også...? Nå ble jeg nysjerrig. Dere kommer dere ikke unna en tur til Torshov snart altså...hehe.

Gi forresten lyd om det er noen spesielle typer snegler du er ute etter, jeg selger ut endel igjen for tiden nemlig. Hvis så er tilfelle, kan jeg holde av noen til deg. Men det er jo stort sett alltid litt forskjellige variasjoner som kryper rundt i karene her da;-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap