Juwel Lido 120

Bilde av akvarium

User imageNytt selskapsakvarium i stuen med knurregurami, ancistrus og boliviansk guppy. Har også en del kirsebærreker i karet.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Mørk forholdsvis fin grus
Lys: 2XT5
Filtrering: Orginalt filter + Powerhead sirkulasjonspumpe
Bakgrunn: Svart papp
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 22.03.2009 Sist endret: 22.03.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
MarenB
MarenB Hei!
Kjempefint akvarium og fine fisker!!! Jeg lurer på hvilke vannverdier du har ca i akvariet?
TSim76
TSim76 Takker for det! Aner ikke hvilke verdier jeg har i vannet. Regner med det er med hensyn til sjokoladeguramiene du spør? Det går greit med dem så lenge du har hyppige små vannskift hos meg ihvertfall
MarenB
MarenB Jeg tenkte på Sjokoladeguramien ja:) Jeg har nettopp fått 2stk i hus og det ser ut som at de trives bedre og bedre i karantenekaret!:) Jeg håper jeg får til disse selv om jeg ikke får gjort så mye med vannverdiene her heller, men med hyppig vannbytte! Jeg ser du har 5 stk, vil du anbefale det? ser det står i fiskebasen at det bør være minst 5stk. Jeg har tenkt å utvide gruppa om ei lita uke hvis de ser ut til å trives.Det er litt vanskelig å se på bildene dine, men hvor mange har du av hvert kjønn?
Jeg har også tenkt litt på knurregurami, men har vel mer eller mindre bestemt meg for pygmegurami. Hvordan fungerer sjokoladeguramien sammen med knurreguramien i samme kar? Utrolig fine bilder du har altså! Måtte legge karet til "mine favoritter":) Mye planter og røtter ser det ut som!
TSim76
TSim76 0 Hei igjen!
Jeg kunne godt tenkt meg enda flere sjokoladeguramier. Jeg kjøpte fem stk for å se hvordan det gikk, siden det gikk bra kunne jeg tenkt meg flere, men regner med butikken er utsolgt nå:-) Kan ikke tenke meg at det er noe problem å ha 10 stk sammen, uten at jeg har dekning for å si dette. Ut i fra beskrivelsen her inne mistenker jeg at jeg stort sett har hanner, tror egentlig alle er hanner... Går greit med knurreguramiene, men knurreguramiene er veldig skye og har tydeligvis store territoriale kamper seg imellom uten at det ser ut til å gå ut over annen fisk. Har ikke sett at sjokoladeguramiene blir jaget ihvertfall...

Akvariet er kraftig beplantet og jeg har en stor rot som går nesten helt opp i overflaten, har i tillegg en del andre røtter, så det er mange gjemmeplasser for å si det slik:-)
MarenB
MarenB Jeg har snakket med en som har mye peiling på fisk og han sa et det er kjempevanskeligå se forskjell på kjønnnene, så kanskje har vi begge to representert uten å vite det:) De har ikke laget skumredet til deg?
TSim76
TSim76 Ingenting hadde vært bedre enn hvis begge skjønn hadde vært representert:-) Nei her er ikke skumrede. Har du fått det til da? Er vel vanskelig fisk å få til å formere seg dette?
MarenB
MarenB Jeg har ikke hatt noe skumrede nei.. De er nok vanskelig ja, mulig jeg hadde fått det til om jeg kunne ha gitt dem bedre PH. Jeg får 2 nye i morgen, så det blir spennende!:) Håper de 2 jeg har fra før får seg en positiv overraskelse! I artikler o.l. om disse fiskene så står det at de er så sky og skjør av seg. Opplever du det? Mine har en del strøm i vannet og helt feile verdier, men ser ut til å ha de bra og er absolutt ikke sky!:)