Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Morten Kirkevåg © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Vårt første akvarium


Et 63 liters Selskapsakvarium som er eid av martin

Dette akvariet er med på 1 favorittliste!


Beskrivelse
Dette var et akvarium (aquastabil) jeg hadde som barn (med guppy, platy, neontetra, ancistrus og alt for lite planter) og som har støvet ned i en bod de siste ti årene, minst. En lekkasje måtte tettes da vi fant det frem igjen (en liten katastrofe i seg selv, se denne tråden).

Entusiasmen blomstrer nå, og vi forsøker å få til et spennende og frodig selskapsakvarium. Planen er et lite antall gurami, cikilde, ancistrus og kuhlii-ål.

22/12/05: To Ancistruser ankommet! Den ene (Gollum) jager den andre (Smeagol) og har okkupert rota. Begge er 4-5 cm store.

27/12/05: Et par kakadueciklider - hannen fikk sjokk til å begynne med mens hunnen var mer utforskende.

07/01/06: change of plans. Falt for et par indianergobies:). Med dem kom også en del andemat. Ciklidene var svært nyskjerrige på nykommerne,som selv ser ut til å være fryktløse. Håper dette går bra... Ellers blir Gollum stadig slemmere.

11/02/06: Ciklidene har begge dødd av bukvannsott. Vi venter litt med flere dvergciklider.. Gobihannen ble drept av ferrogan som den så ut til å sluke. Den er nå erstattet med en ny, som er alt for ung for den store, feite hunngobien. Og jerntilsetning er lagt litt på is. I dag kom to nykomlinger, et dverggurami-par. I tillegg har biodiversiteten blitt utvidet med fire kirsebærreker, som skremmer oss ved å skifte skall som til forveksling ser ut som døde reker!
Rapportér akvarium Registrert: 12.12.2005 Sist endret: 11.02.2006
Mer informasjon om akvariet
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]
ja
ja dette var flott:)

12.12.05 22:25