Babyene

Bilde av akvarium

User image02.05.09: Syntes dette akvariet var ille nusselig og helt perfekt for yngel. Har kledd inn pumpa med nylonstrømp for sikkerhetsskyld. Har akkuat satt det opp, så blir spennende å se hvordan det fungerer.

17.05.09: Plantene ser ut til å stortrives i dette akvariet. Fra å være små og søte forsøker de nå å vokse ut av karet og til og med blomstrer. Og dette har skjedd på bare 14 dager..

31.05.09: Var nødt til å ta ut en av plantene. De var på vei ut av det bitte lille karet. Byttet med en plante fra 180 literen som var litt tufs. Så får vi se hvordan det går. Har også flyttet to pansermaller i "karantene". Kjøpte 5 i en dyrebutikk for en mnd siden og de har hatt hvitprikk siden jeg fikk dem hjem. Håper de to gjenlevende trives nok til å bli friske slik at jeg kan ta de sammen med de andre i 63 literen.

18.06.09: Pansermallene har blitt friske og raske igjen. Det gikk veldig raskt men jeg holdt dem der i to uker ekstra for sikkerhets skyld. I dag fikk de flytte inn sammen med albino pansermallene i 63 literen. Flyttet også noen flere guppy yngel til baby karet. Lettere å huske å fore dem to ganger om dagen når de står på kjøkkenbordet. :)

07.08.09: All guppy er nå flyttet over til 180 literen. Babykaret står tomt for fisk siden jeg ikke har noen babyer å ha der.

03.09.09: Syntes det var så trist med tomt akvarie, så kjøpte noen kirsebær reker og slapp i. Håper det går bra.

20.09.09: Oppdaget plutselig at jeg har masse bitte bitte bitte små reke babyer og flere kirsebær reker fulle av egg så dette er artig! :)

11.11.09: Fant et nydelig akvarie på nettet, så da valgte jeg å selge nano karet.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Svart grus
Lys: Sparepære
Filtrering: Fulgte med innvendig filter
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 02.05.2009 Sist endret: 11.11.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap