Guppy


User image(vet ikke om det er 64 liter, men det hørtes riktig ut)
Nettopp startet opp akvariet mitt igjen, søsteren min hadde for mange guppier og ville gjerne gi noen til meg for å få bedre plass i sitt eget akvarium. I tillegg til 5 guppier har jeg en stripet sjokolademalle og en skjørtetetra. Disse fikk jeg av moren til kjæresten min. Tetraen var siste gjenlevende av en stim hun hadde hatt i 1-2 år. Jeg skal legge ut bilder etterhvert som jeg får tatt noen og gjort det litt finere. Mallen roter opp plantene mine, som jeg ikke har nok grus til å dekke over :-)

Mallen min døde. Den var gammel, og lå død nede på bunnen da jeg kom hjem..

Etter litt research på nettet bestemte jeg meg for å finne en rot i naturen, og ble ganske fornøyd med resultatet. Ancistrusene elsker den :)

Planen var å kjøpe to venner til tetraen min, men før jeg kom så langt slo katastrofen til. Hvitprikk i akvariet. Gjennom varmebehandling og tilføring av akvariesalt har de blitt bedre igjen, og tetraen har adoptert guppiene som venner. Nesten så jeg ikke trenger å kjøpe flere fisker alikevel, de koser seg sammen, leker, og mobber sneglene. Guppiene var ganske redd tetraen i begynnelsen, men de kom seg :-)

Skjørtetetraen er gitt bort, og kampfisken flyttet over i det "store" akvariet. Hadde ikke samvittighet til å ha ham i det lille karet lenger. Han og de tre coryene elsker sitt nye hjem. Han svømmer rundt og utforsker hver eneste dag ^__^
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.06.2009 Sist endret: 16.09.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.