ja, det får`n si..


  • Et 70 liters som er eid av Siren
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
Pr dato 2 nov: Mitt 6-kanttede 50 cm høye akvarie står på stuegulvet..venter på akvariebordet sitt som kommer i kveld. For vi har flyttet :)
Tanken har vært brukt sist som stillestående-fisketomt-algeslam-begloelse.
Ble lei av å se på det også..
Eneste som er installert i akvariet nå: 4 mm luftslange som er limt fast med silicon i et av hjørnekantene, samme på utsiden hvor det festes 1 air rena 50/tilbakeslagsventil/luftventil.
Slangen er limt fast i bunnen, hindrer irriterende luftslangemarken å komme til overflaten. Helt i enden er den ikke festet, for der sitter en luftstein-sirkel klar, og den skal jo ikke være begravd helt på bunnen. Vil se bobler, ikke luftsten.
Har kjøpt en Tetratec ex 600-kastet ut aquaballen for det funker ikke med innvendig pumpe i en 6-kant,syntes jeg. Ellers shoppa sand, hvite stener, elvegrus, bunnæring-forteller etterhvert hva det blir i bunnen :) mangroverøtter, månestener, bio-små-gule-kuler-antidritt-filtermedia som kjøpes på akvariemagasinet i kg vekt og kan gjenbrukes ca tre ganger. Kjøpte mye annet også..brukt altfor mye penger allerede og det føles helt fantastisk!
Bestilte mange planter fra nett i dag, drøyt rundt 1400 kr5-slapp av, det skal fordeles på 300 liter til- plantene kommer om et par uker. I ventekø for å flytte inn: endel planter som jeg hadde fra før-hvis de får lov, nye mosekuler og sandsnegler.
Imellomtiden blir det gøy m acuascaping ideer jeg må prøve, har snoket lenge på nett etter inspirasjon.
Vil selvfølgelig ha noe ingen andre har, hehe, med så mange tusen vakre akvarier det finnes kan jeg nok tryne i vannbøtta for å nå det målet.
Blir nok bilder snart...kanskje :)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: ikke lagt i enda
Lys: lampe kjøpt og skrudd sammen..
Filtrering: Tetratec ex 600
Bakgrunn: ingenverdens ting
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 02.11.2009 Sist endret: 02.11.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen
Reklame for plussmedlemskap