160 Liters Selskapsakvarium

Bilde av akvarium

Dette er mitt 160 L selskapsakvarium. Bakgrunnen er selvlaget av kork, bunnlaget er biltema sand. Skulle i utgangspunktet være sør-amerikansk biotop, men pga at jeg er ganske ny i hobbyen har jeg villet teste flere ulike arter.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Grus
Lys:
Filtrering: Fluval 4 Pluss
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 08.12.2009 Sist endret: 28.11.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sandra Solvold
Sandra Solvold Det ble ett rå fint bilde ^^ og bakgrunnen ble kjempe ul :)
Grapejuice
Grapejuice Veldig stilig! Har også en 160liter jeg vurdere å gjøre det samme med ang bakgrunn. Men jeg lurer - limte du korken med silikon? Eller brukte du skruer? Festet du de rett til bakveggen eller til noe framfor bakveggen slik at de står litt ut? Uten å vite helt hva som er lurest tenkte jeg selv å bare skru fast kork-bitene i noen mindre akryl-plater på midten ca og deretter lime platene på bakveggen. Hmm.. men så er jeg jo litt redd fiskene skal kile seg fast noen steder osv.
Eirik #154
Eirik #154 Ja det ble veldig fint :) problemet jeg fikk ettervert var at jeg hadde kjøpt inn både råbark og barkplater (korkplater som har naturlig kork fastlimt til seg.) disse gikk i oppløsning. så hel bark var det beste. JEg brukte Silikon ja. men fest dem godt, og kutt til delene slik at de har fine flater som limes mot glasset. Flyter svææææært godt dette stoffet :P Romme bak (hulene) om du vil funket supert for min del, ingen som satt seg fast da åpninger og hull var såpass mange og en del ganske store, (kuttet slik at det stort sett ikke vistes når man så inn.
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap