Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Morten Kirkevåg © Lars Jamne
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

250L Akvastabil med bakgrunn


Et 250 liters Selskapsakvarium som er eid av Rohtgar

Dette akvariet er med på 3 favorittlister!


Beskrivelse
Dette er det største karet mitt foreløpig:) Begynte for ca to år siden med et 63L som jeg fikk av en kamerat, men som de fleste akvarister oppdager ble det fort for lite med dette..
Det blir i første omgang et selskapsakvarie, siden jeg regner meg som fersk ennå. Pusler med tanken på å begynne med artsoppdrett i et par av de mindre karene så fort alt er iorden i 250'n.
Startet det opp den 29.12.09, og plantet i tre fire planteslager fra egne kar- etter et par dager flyttet tre skjørtetetra inn, og uken etter seks sebrafisk. Har byttet 30%vann en gang og målt verdier jevnlig, og foreløpig går det bra! (12.01.10)

29.01.10
Har fått yngel av sebrafiskene! De ble oppdaget da jeg skulle fylle opp med filter bak bakgrunnen, der de har søkt tilflukt og overlevd. Regner med de er kommet til verden ca 17.-18.01. Har og fått tre afrikanske sommerfuglfisker- de fineste fiskene jeg har sett!
Vannkvaliteten er fin og "går" som vanlig ved innkjøring, selv om jeg har vel mye fisk så tidlig...byttet godt og vel 30% idag.

04.02.10.
Hadde et uhell med pumpestans et par dager da dekselet over rotoren inni pumpa var knekt..Fikk heldigvis fikset det midlertidig til ny del kommer. Men dette har ført til at ca halvdelen av yngelen tok kvelden:(..heldigvis har det kommet nye allerede!
Fikk tak i ca 30 kirsebærreker som arbeider ivrig med rydding i karet. Har endel gjemmesteder så de skal nok unngå Sommerfuglfiskene..
Rapportér akvarium Registrert: 11.01.2010 Sist endret: 29.10.2010
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Engelsk elvegrus + sand
Lys: 4x39w T5 i hjemmelaget kasse
Filtrering: Fluval 403
Bakgrunn: Prestige Rock
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 4.0   KH: 5.0
Temperatur: 28°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]