Home
Du er her: Forside > Akvarium > Vårt anlegg >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Benny Hubel Hansen © Bjarne Sætrang © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Vårt anlegg


Et 3500 liters Oppforingsakvarium som er eid av DiscusIsabella

Dette akvariet er med på 3 favorittlister!


Beskrivelse
Vi presenterer noen bilder fra våre anlegg i vårt discusrom!

Vi har et rom på ca 20 kvm som er godt isolert og bygget etter våtromsnorm med sluk. Alle plager med vannsøl er derfor en saga blott og samtidig kan vi utnytte den høye temperaturen i rommet til å varme opp nytt friskt vann som skal benyttes ved neste vannskifte. Pr i dag skiftes det ut ca 200 liter med vann hver 8de time, noe som gjør vannkvaliteten i oppforstringsanlegget ekstremt bra og gir oss mulighet til å fóre opptil 8 ganger i døgnet med ,Stendker sin oksehjertemix, på de aller minste uten at det gir utslag på nitritinnhold.

En annen fordel er at vi nå har startet opp med helt nye reoler. Etter at Kjartan på vestlandet og vår egen discusmester Kai her på østlandet, gjorde oss kjent med gjeldemarkproblematikk og at vi hadde et parti som var infisert, valgte vi å stole på deres ord og isolerte den discusen samtidig som vi bestilte helt nye reoler for vårt nye rom. Våre sikkerhetsrutiner er blitt langt strengere og vi aksepterer derfor ikke lenger noe annen fisk i disse anleggene enn discus hentet direkte fra Stendker i uåpnet originalemballasje. Vi skal være med på å trygge miljøet for discus og kunne tilby alle som ønsker det, en trygg og kvalitetsgod discus. Vårt fremste mål er fortsatt å få discus ut til folket!
Rapportér akvarium Registrert: 06.02.2010 Sist endret: 26.12.2010
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Ingen, to kar med sand
Lys: Hovedsakelig spotter i tak, 4xT8 også i bruk
Filtrering: Blåfilter, biokuler, sandfilter
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: 7.3   GH: -   KH: -
Temperatur: 30°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
Sparesset
Sparesset Det var maaange fisk... O.o

25.05.10 15:18

carina
carina så mange fine discuser! men jeg lurer på hvordan dere greier å ha så mange i ett kar? går det bra, de er der jo sikkert ikke så lenge men bare lurer :)

24.07.12 17:43

carina
carina så mange fine discuser! men jeg lurer på hvordan dere greier å ha så mange i ett kar? går det bra, de er der jo sikkert ikke så lenge men bare lurer :)

24.07.12 17:48