400litern

Bilde av akvarium

Festlig kar jeg nettop har fått i hus, det er en usansynlig mix av fisk oppi her, da det er kjøpt brukt. De fleste fiskene har bodd sammens i årevis, så jeg fortsetter bare med sammensetningen til jeg har funnet ut hva jeg vil med karet.

*************
begynner å få litt fisk man kan like nå, kvittet meg med mesteparten av tangafiskene, er bare noen små jeg ikke fikk tak i med det første. '

Fikk en Hantelciklide av min kjære mor idag, så nå begynner vi å nærme oss biotopkar. :)

*************
Hantelciklide dro hjem til mor, men har fått en del nye fisker, investert i nye pumper, og endret oppsett, skal oppdatere med bilder fortløpende
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: sand
Lys:
Filtrering: 4 (!!) forskjellige pumper av ymse størrelser
Bakgrunn: Back to nature
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 23.03.2010 Sist endret: 21.10.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sparesset
Sparesset 0 Black Ghost
Jeg personlig digger dine black ghost! :D
MinIris
MinIris Takk! jeg har blitt særdeles glad i de, de er utrolig underholdende og koselige sammen, på norske nettsider står det oppført at de elektriske impulsene de sender for å navigere forstyrrer hverandre, men utenlandske nettsider sier at de kommuniserer ved hjelp av impulsene, noe jeg ser er sant, de svømmer sammen, danser og koser seg glugg ihjel =) skal få lagt ut flere bilder etter hvert.
Virveldyr
Virveldyr Oj! Her var det mye fint! Blir spennende å se hvordan det blir etterhvert :)
Jonask
Jonask Er det en hann og en hun? Trodde det bare skulle være én og én, siden de er så agressive, hvordan fikk du de så .. Uagressive? :P
MinIris
MinIris Hei! Mine to black ghost har alltid gått sammen, og er vel 4,5 år gamle nå vil jeg tro. Den største er på ca 15-16 cm og lillemann er ca 11. Det er litt vanskelig å fastsette kjønn, men jeg tror jeg har en av hver. De er ikke agressive, selv om storegutt kan bølle litt. Det er faktisk løvehodecikliden som kan finne på å avlevere en karamell..

Ser at karet mitt online er lite oppdatert. Nå går de sammen med en neve metallpanstermaller, fire sommerfuglciklider, en hanel, en neve praktbotia og en neve ancistrus, Så en veldig avbalansert mix uten særlige agressive tendenser.

Black Ghosts har mange urbane legender på norske forum og dyrebutikkene. Om du søker informasjon på engelsk vil du finne fine artikler som stemmer bedre med realiteten :)
Jonask
Jonask O:
Så din er bare 15 cm og nesten 4 år?
Oi, så tror du min på ca. 6cm lever godt i en så god stund i mitt lille 70l? C:
Jonask
Jonask Og btw, digger akvariet ditt :'D
Black Ghost er så utrolig kule, og Prinsessen av Burundi (elns) virker så.. elegant? C:
MinIris
MinIris Hei Marius, takk for fine kommentarer. Røttene i storkaret er slikt som jeg har fått tak i selv, ekte røtter med andre ord :)

Du får komme innom en gang du er i nærheten, snike på akvariene mine, ghostene mine er et syn for seg selv, som man nesten må se med egne øyne :) pling på om du vil komme på kaffebesøk vet du !
Tesse90
Tesse90 Kjempe fine Black Ghost! :) Fineste fisken som finnes! Har en jeg også, men den er så liten enda.. Den har vokst fælt siden vi hentet den men :) Gleder meg til den blir stor:) Kjempe morro med BG!