guppy frelst

Bilde av akvarium

User imageLurte litt på hva jeg skulle skrive på akvarietype, artsakvarie siden jeg bare har guppy , oppdretsakvarie siden jeg har en gravid. men  selskapsakvarie passet vel best.

Kjøpte meg planter og 10 guppy for 16 dager siden. det er 7 jenter og 3 gutter. Den ene er selvsakt blitt firkantet i formen. så da får vi se om det bli noen yngel om få dage.

Kommer ikke til å ha annet en guppy og en algeeter i det karet.

Starta med 10 guppy og nå er jeg kommet ut av tellinga,
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: grus
Lys: 1x15w
Filtrering: elite
Bakgrunn: ingen
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 13.09.2010 Sist endret: 13.10.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Bluppy
Bluppy 0 Hei mona
Hvordan går det med Guppyene dine?
Mona Sønstebø
Mona Sønstebø Hei ja =)
joa dem svømmer på.

Har det blitt noe guppy yngel på deg da? og er hoa like snål ? =)
Bluppy
Bluppy Nei, ingen fødsel enda, men hun svømmer nå mer eller mindre rett veg, dvs ikke på ryggen med buken opp..... he-he. Men har begynt å øke tempen, nå er det 25 grader der, så får vi øke en til i løpet av helga så får vi se om det skjer noe snart. Har tre til som begynner å bli lettere kantet i formene, så dette blir spennende etterhvert....
Mona Sønstebø
Mona Sønstebø Ingen yngel her heller.har faktisk fått 1 ny fisk. algeeter tror jeg. ligner på en schistura type, men min har ikke barter men et smilefjes. driver å leter på forumet nå.
Bluppy
Bluppy Hei. Har nå funnet en guppy yngel som er i 60 liter'n. Er du intresert i platy yngelen min?
Mona Sønstebø
Mona Sønstebø Hvordan blir det med artsakvarie mitt da ? =) men siden det er dødd 2 guppyer kan jeg jo prøve en platy. satt i går og prøvde å finne den nye fisken min, det er en eller annen goby art, men dem var det sabla mange av. renskat opp i algeproblemet på 0 time. kjempe tøff. ambefales. må finne ut om jeg ha ho eller han og få kjøpt en til. Harfør og altetende. til helga får jeg det lille akvariet mitt, tenkte som du å ha det som rekekar. Er vi hekta??????? NEI DA =D ser ut som jeg har fått stabelisert nitrit nivået også, alle fiskene er helt i 100, og ingen sturer lengere. den høygravide har også begynt å spise att. snakkest på torsdag =)
Bluppy
Bluppy ha-ha nå er det ikke bare meg som har fått dilla.... Gratulerer med nytt kar og yngel:O)
Reker har jeg også tro på men jeg må få det til før jul:O) Håper jeg da, bare ikke mannen finner hammeren... knis
Ser deg på torsdag. Håper det da er kommet fler yngel:O)
Mona Sønstebø
Mona Sønstebø hei. Har sett noen barn i dag, men hoa er ikke bra, synger på siste verset tror jeg. så får bare håpe noen av barna vokser opp. du må komme opp og se på den nye tøffingen min en dag. det er en tøff sak =)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Torbjørn Marthinsen
Reklame for plussmedlemskap