Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © ja © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Mitt lille akvarie


Et 60 liters Selskapsakvarium som er eid av Marita Bjerkås

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Jeg har nå hatt akvarie i ca. 1 år, så jeg er skikkelig fersking på området. Første fiskene jeg begynte med var de vanlige nybegynnerfiskene, guppy og platy. Jeg hadde også 2 gule eplesnegler. Men jeg fant fort ut at disse fiskene ikke var noe å satse på. De ble syke og fikk misdannelser og døde rimelig fort.

Nå har jeg en stabil fiskebestand som holder seg levende :) Fiskene jeg har nå er: neon-tetra, rødmunnstetra og glødebåndstetra. Alle disse fiskene liker jeg veldig godt. Mine små favoritter må være rødmunnstetra som kan bli ganske så ivrig og vill til tider.

Jeg har også noen maller. Jeg har 2 vanlige brune ancistruser og for bare litt siden fikk jeg 3 små gule ancistruser hos min gode venninne. De er utrolig morsomme å se på og de gjør virkelig en innsats i akvariet :) Mallene må være mine absolutte favoritter i akvariet!

Jeg har også 6 kirsebær reker som jeg fikk i sommer. 4 jenter og 2 gutter. Nå har 2 av jentene egg så jeg venter i spenning på familieforøkelse og krysser fingrene for at noen overlever:)
Rapportér akvarium Registrert: 25.10.2010 Sist endret: 25.10.2010
Mer informasjon om akvariet
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]