Home
Du er her: Forside > Akvarium > kulekaret >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © RunarH © Kjell-Vidar Kleiva
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

kulekaret


Et 130 liters Selskapsakvarium som er eid av Puffer

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
29.03.11:
Da var kulene endelig på plass i karet! Fyttikatta for no sjarmtroll! De er litt sky og redde nå, men regner med de er seg selv i løpet av kort tid. GLEDER meg til å følge med på de framover. :D BTW: Kommer til å legge ut helt nye bilder av karet og fiskene så fort jeg får lånt/kjøpt meg et skikkelig kamera.

28.03.11:
ENDELIG! Fikk melding fra TAM lade før helgen om at de på Tirsdag (i morgen) får inn Amazonkuler. :D Har ventet i snart 4mnd på denne dagen så jeg gleder meg no sinnsykt! Har siden forrige innlegg hatt nitrit boom og sopp/hvitprikk angrep men kuhlii ålene har holdt stand og jeg har i tillegg 4stk Ancisturus. Er veldig spent på hvordan Kulene oppfører seg mot fiskene jeg har i nå...

03.02.11:
Samboeren kom hjem med en liten overraskelse i dag, rettere sagt 3 små overraskelser i form av kuhlii-åler så nå er antallet opp i 13. :D Innkjøringen går fint og plantene, plecoen og ålene ser ut til å trives. Usikkert når jeg kan hente hjem kulefiskene da, fikk vite i dag at de ikke har hatt de på TAM-Lade på tre uker.=/ Har lagt inn bestilling da så får sms når de kommer. :)

Karet har nå (28.01.11) stått på innkjøring i 3 uker . Har hatt oppi 1stk pleco og 10stk Kuhlii åler. Kulefiskene flytter inn 15 februar!!! :D Dette er mitt første "seriøse" akvarium, og jeg vil at karet mitt skal se så naturlig innredet ut som mulig og er ganske fornøyd med resultatet så langt. Jeg har ikke begrenset hverken fisk eller planter etter hvor de kommer fra i verden, foreløpig har jeg en salig blanding av alt men det blir vel begrenset etterhvert som jeg ser hva som egner seg best i mitt kar. Hoved beboerne i karet mitt blir Sør-amerikanske kulefisker fordi jeg synes de er helt sinnsykt kule! :P Jeg har også alltid likt ål veldig godt og bestemte meg for å se hvordan kuhlii-ål og kulefisker går sammen. Jeg har også en Pleco oppi, grunnen til det er at hun fulgte med akvariet jeg kjøpte. :) Hun er i tillegg en fin unnskyldning for å investere i et MYE større akvarium etterhvert. :D
Rapportér akvarium Registrert: 28.01.2011 Sist endret: 29.03.2011
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: doble 18w lysrør
Filtrering: Innvendig Vitatech
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 0.0   KH: 3.0
Temperatur: 25°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]
Dan a
Dan a Jeg binder fluer, gjør du?
Kanskje du har noen kule fluemønstere.

15.02.11 20:23

Puffer
Puffer Sorry, har ikke kommet så langt at jeg har fått begynt enda desverre. Det frister no voldsomt, men tiden strekker ikke til. :P Har du holdt på lenge eller?

16.02.11 00:57

Dan a
Dan a Jeg har bundet fluer siden i sommer, jeg må bare si deg at det er fryktelig morsomt å binde fluer, og du kan finne på dine egene fluemønstere som du kan teste ut neste gang det vaker på vannet.

Du fluefisker ikkesant?

16.02.11 07:39

Puffer
Puffer Jeg kjøpte komplett fluegear i høst, så har ikke prøvd det så mye enda. Men hadde 1h stang jeg arva men den var håpløs å kaste med. Men jeg er veldig ofte på fjellet og har alltid med meg stang så jeg investerte i komplett sett som sagt og gleeeeeeder meg til å sette igang. :) Jeg er veldig glad i sånn pirk-arbeid så skal ikke se bort i fra at jeg begynner med binding, men akkurat nå har jeg ikke tid til å tenke på det en gang. :)

16.02.11 21:25

Stein Erik Skjerve
Stein Erik Skjerve mange fine flueelver i stjørdal området :) leksa og forra er geniale nybegynner elver som du burde prøve ut hvis du ikke har gjort det.. oppvokst på stjørdal selv og begynte min fluefiske karriere der for 16 år siden i Leksa.
Fint kar har du også selv om jeg er litt imot innkjøring med fisk i karet ;)
lykke til videre, både med karet og fluefiske!

17.02.11 13:28

Puffer
Puffer Takk for det Stein E. Ja jeg har sett meg ut og begynt planlegging til flere turer i sommer allerede og første går av stabelen i mai. :) Ang. Karet, jeg også er litt motstander av fisk i akvarium til innkjøring, men jeg sjekket at verdiene i vannet før jeg satte i fisk og fiskene jeg har oppi er ganske hardføre så de skal tåle en evt. Nitritbombe. Har utsatt Kulefisk kjøpet inntil videre fordi plecoen jeg fikk med akvariet fikk hvitprikk og sopp. Mest sannsynlig fordi den ikke tålte for "rent" vann siden den hadde stått i samme vannet i over 2år før jeg fikk den og mest sannsynlig hadde et latterlig dårlig immunforsvar. Har kjørt fungistop og hvitprikk kur over flere dager og det ser ut som at ålene berget. Karet har pr. dags dato stått i 5 uker og kuhlii ålene ser ut til å storkose seg. :)

17.02.11 18:09