160L

Bilde av akvarium
Mens jeg har vært lei av akvariet en god stund har det kjørt sin egen lille syklus der alskens flyteplanter dominerte bort det meste av bunnplantene mine -samt planene om å prøve å gro en gressmatte der inne. Akvariet var uten kunstig belysning en stund og det tok knekken på det meste av flyteplanter (bortsett ifra andematen, selvsagt.) og det som var igjen på bunnen fikk begynne å spre seg igjen. Omtrent her fikk jeg interessen tilbake, og har nå satt nedi noen ekstra bunnplanter igjen.

Å få plantene i et akvarium til det nivået man ønsker tar lang tid.. -svært lang tid faktisk, om man tar læringskurven i betraktning. Innser at det vil ta tid før akvariet er der jeg er tilfreds.. hm blir vi noen gang tilfreds?

I akvariet svømmer det 7(+4 yngel) venusfisk(white cloud mountain minnow), 5 metallpansermaller, 2 ancistrus, et sted mellom 20-50 reker, og sikkert godt over 100. malaysisk strandsnegle -jeg er rimelig sikker på at jeg startet med kún en snegle...

Ikke så mye fisk for 160 liter, men det øker trivselen til fiskene, og reduserer vedlikeholdskrav da jeg kan være borte lenge om gangen.

-Installerte nettopp "moonlight" lys, og synes det gir et passende bilde mens plantene får gro seg til!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.02.2011 Sist endret: 10.02.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Quatermass
Reklame for plussmedlemskap