For skøys skyld


  • Et 60 liters som er eid av Helledussan
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
Startet i nov. -10 opp med et akvarium jeg fikk kjøpt billig (brukt) av en kollega. Hadde en del fiskedød i starten, men de som er i akvariet i dag har overlevd med meg siden tidlig desember, så satser nå på at de blir med meg en stund til :) 

I starten var det kun en kampfisk i akvariet, og da var han helt tullete på speilene på sidevegge til akvariet. Så meg derfor nødt til å feste folie på innsiden av glasset på sideveggene, samt på bakvegg. Det ble da mye tømming osv, for å finne en løsning på problemet. tilførte også platy og reker på dette tidspkt. Resultatet ble flere runder med hvittprikksykdom, og kun 1 platy og kampfisken er igjen av de orginale. Så da lærte jeg å ikke vaske så mye, på den harde måten.

Nå er alle fisker tilsynelatende friske. Og platyene får for tida yngel, så regner med at de trives da. Oppdaget yngelen ved at kampfisken hadde frisk fart mot det jeg trodde var en liten matbit, men da de dro mot strømmen, skjønte jeg at dette var levende greier. Fikk et lite sjokk, da jeg trodde at fiskene la egg, noe jeg har lært meg var feil i ettertid. Så nå sitter de smelltjukke platyene i en fødestue, så får vi se hvordan det går.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Flerfarget grus
Lys: lysrør av noe slag (?)
Filtrering: Eheim - inni akvariet
Bakgrunn: Folie trukket på innsiden av glasset
Vannverdier: pH: 6.9   GH: 10   KH: 6
Temperatur: 26°C
Registrert: 17.02.2011 Sist endret: 17.02.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne
Reklame for plussmedlemskap