Home
Du er her: Forside > Akvarium > Juwel Rio 180 l >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© J.W. Armbruster © jarle fabian © -mette-
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Juwel Rio 180 l


Et 180 liters Selskapsakvarium som er eid av Bente Bredholt

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
I oppstartsfasen.   Har hatt et 80 liters Akvastabil-akvarie i 12-14 år.  E-heim-pumpa/filteret sa takk for seg , og da var det en del oppgradering av utstyr.  Det endte opp med at vi kjøpte et større akvarium i stua.

Jeg har flyttet over fiskene nå, og også kjøpt noen guppy og 6 nye neontetra.  (Ser nå at de gamle har levd en stund, for det var stor forskjell på både farge og størrelse.) 
Tigerbarbe'n var ute etter de nye fiskene (guppyene) med en gang.  Dette er en av de eldste fiskene jeg har, men jeg er usikker på hvor gammel den er.  (Fargen er kraftig rød/orange på finnene, så han ser ikke helt typisk ut. Artsfrendene har vært døde i noen år.)

5 innkjøpte sieamesiske flying fox var de først som ble satt ut i akvariet.  Den ene så ut som om var blitt klemt med hoven i butikken. Lå med buken opp, og døde i løpet av 10 minutter etter jeg hadde åpnet posen.  En av de resterende var et asosialt vesen. Gjemte seg bort, og lå 2-3 dager på en sten før han ble venner med de tre andre.  Nå ser det ut som han trives.

PH litt for høy. Stabilt på 6.5 - 7 i det gamle akvariet, men ser ut som om det ligger på 8-8.5 i det nye.  Litt for basisk for alle fiskene..  Mulig at det har noe med de nye stenene å gjøre?
I tillegg til Juwels innebygde filter, satt jeg opp den nye e-heims pumpa som opprinnelig var kjøpt til det gamle akvariet.  (Tror jeg kommer til å fortsette med å ha den. )  Litt mer "lyd" i Juwels enn i E-heim, men det høres ikke så godt på dagtid..
Rapportér akvarium Registrert: 20.02.2011 Sist endret: 20.02.2011
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: grus, avrundet/mørkgrå
Lys: 2*T5 lysrør
Filtrering: Innvendig Eheim biopower 200, + Juwels eget
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: 8.0   GH: -   KH: -
Temperatur: 24°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]