Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© carinoza © vegar haugerud © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Kjøkkenreol midten


Et 128 liters Artsakvarium som er eid av Hans E

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Akvastabil (80x40x40cm)
31.12.11 Startet med et innkjørtFluval 4+ for å få igang karet i oktober. Har hatt et Eheim aquaball filter til innkjøring i et annet kar som nå har blitt flyttet hit i stedet for Fluval filteret. Det ga litt for kraftig strøm selv om det var strupet ned til minimum, og derav endel penselalger i karet. Får se hva som skjer før jeg gjør noe annet drastisk med algene.
10.12.12 Dette ble også et artsakvarium med en trio Apistograma cacatuoides.
23.12.12 Flyttet en kunstig stein med hule, da den var litt for nær den hula rota den andre hunnen bor i. Alle tre er visst på flørtern for tia. Gule hunner og masse haleristing.
02.01.13 I dag var den ene hua på tur med yngel mens hannen og den andre hua var jaget opp i et hjørne i karet. For husfredens skyld ble de flyttet opp en etasje i reolen til adolfoiene. Får se hvordan det utvikler seg. Forsøkt med avskallet artemia rørt ut i vann og sprøytet ned til yngelen. Eneste på spisekartet som er lite nok her i huset.
31.01.13 Nå er det rundt 10 yngel igjen, men de er store nok til at de er borte og napper fra fortabletter. Hannen flyttet inn igjen i dette karet.
22.04.13 Nå har de fleste av Cacatuoides ynglene bodd i en 120l en ukes tid. Er 3-4 igjen som er håpløse å fange. Hangon filter fra ebay har vært i drift her en måneds tid, og ser ut til å fungere meget bra. Bare litt leit å få ut lufta etter vannbytte.
Rapportér akvarium Registrert: 24.07.2011 Sist endret: 30.03.2014
Mer informasjon om akvariet
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Biltemasand grov
Lys: 2x18w T8
Filtrering: Eheim Aquaball 180 + Hangon
Bakgrunn: Folie bilde
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]