Home
Du er her: Forside > Akvarium > Bordet >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik © Kristian Hollund © Lars Jamne
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Bordet


Et 100 liters Selskapsakvarium som er eid av Gretheleo

Dette akvariet er med på 1 favorittliste!


Beskrivelse
Bordakvarium jeg fikk i bursdagsgave. Har satt inn et Aquael fan-3 filter da jeg ikke tror det innebygde filteret er noe tess, har også satt inn en Juwel varmekolbe. Måtte file ned bordkanten for å få ledningene ut og i stikk-kontakt. Nå skal det stå til filteret er innkjørt så får jeg se hva som kan gå oppi. Tenkte på reker eller en stim tetra av noe slag.

Lyset er tydeligvis ikke bra, plantene vil ikke gro, så kanskje jeg må se på muligheten for fisk som ikke trenger planter.

Har ikke gjort noe med akvariet ennå da alle tre lysrør har gått og jeg har endelig fått tak i nye, nå får jeg vente til plantene får grodd skikkelig til, før jeg gjør noe mer.

20/10-12   Har kjøpt inn et lysarmatur og lagt under glasset for å få bedre lys slik at plantene vokser  bedre. Fiskene kommer etterhvert.

27/12-12  Nå nærmer det seg :-) Har fått løfta opp glassplata slik at den ikke ligger på lysarmaturet, problemet er at det er en så stor åpning at katta klarer å skvise hodet inn og kan drikke det fantastisk gode vannet.... 

Ser de har glødelystetra i butikken her og de var kjempeflotte. Skal ta guffe fra et av de andre kara så er det klart til fisk:-)

 Glødebåndstetraene har hvitprikk så de er ikke til salgs enda :-(  I stedet ble det med en gjeng pygmecoryer og noen antennesnegler hjem.


Det ble Pristellatetraer istedenfor. De er flotte de også.
Rapportér akvarium Registrert: 19.05.2012 Sist endret: 23.03.2015
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Rådasand 0,8-1,2 mm
Lys: Armatur med 1 T8 lysrør
Filtrering: Aquael fan-3
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 6.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 23°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]