530 liter aquasafe

Bilde av akvarium

User image Akvariumet står ved trappa som forbinder sokkel, 1etg. og loftstue.  Har et forholdsvis strort kjøkken der ungene har egene leksepulter ved siden av akvariumet.  Alle som kommer på besøk blir stående litt i trappa for å se på fisken før de kommer opp. 
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Grus.
Lys: Effect-line 2xT5. Sunriser.
Filtrering: JEBO 809B (1500 l/t) og Am Top (1000 l/t)
Bakgrunn: Ingen.
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 23.05.2006 Sist endret: 21.02.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Werner
Werner Baby og akvarium?

Skummelt :P

Ellers ett flott akvarium
Gizmo
Gizmo 0 Barn og fisk
Har en jente på 3år og en gutt på 1år, som syns akvariet er verdt å tilbringe noen minutter forran. Her må man selvsagt passe litt på, spesielt med tanke på at jeg driver med litt oppussing og må gjemme slikt som hammeren etter bruk.

Minstemann har prøvd å påkalle oppmerksomhet ved å banke på avariet med div leker til å begynne med. Nå har han vært med på mating av fisken slik at fisken kommer med en gang han nærmer seg avariet, da ser det ut til at han kun tar på glasset og ikke banker.

Akvariet står plassert i lekekroken på kjøkkenet. Kan tenkes noen har dårlig erfaring med dette he,he.... men det har nå godt bra her .......enda :)
Gry
Gry Gulp, er det trapp rett ned bak karret?! Ser for meg en ettåring som krabber under karret ...... huff.
Galemor
Galemor ta gjerne noen flere bilder, så lenge du er ops går nok barn og akvarier bra, det er som med barn og andre dyr. de må få beskjed om hva som er greit og ikke. lykke til videre :)
Flora
Flora Det er då ingenting gale med å ha akvarium når du har born! Dei synes det er minst like spennande. Me har to akvarium og tre born. Aldri vore noko problem.
Gomp
Gomp Det der så skummelt ut.

Er det åpent under karet og rett ned i kjelleren?

Men fint kar da! :D Likte størrelsen!
Gizmo
Gizmo 0 Barn og akvarium
Nå er barna blitt 7 og 9år, og ingen ulykker enda :) .