Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Ariel Bornstein © Rita Aspevik © Roy Olsen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Fyste karet mitt


Et 63 liters Selskapsakvarium som er eid av Lasse Nedreberg

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
kjøpte dette brukt i januar (?) 2012 og har brukt 2 tomme bruskasser opp ned med noke filt og porolon oppå for å få det mjukt og godt mot glaset i butnen av karet.

fyst vart det kjøpt inn 5 metallpansermaller og etterpå adoptert 3 neontetra for så å kjøpe ytterligare 9 neontetra, men noken har dauda, so no er der berre 8 igjen av dei.

men av metallpansermallene, har dei lagt egg fleire gongar og har 8 yngel frå dei som er nesten vaksen størrelse på. klara ikkje å sjå alle på same tid,
for eg hadde lyst å ha en naturleg bakgrunn, og gje fiskane mine ei guiding i "norsk natur" og murte so opp ei "steinur" av div kantete steinar.

etter ei stund kjøpte eg noko mose og plantar, og etterkvart som mosen har vakse til, har eg prøvd å putta den inn i mylla steinane som er oppmura og tvinna mosa rundt dei og til tider.
men no trur eg at det er bjønde å bli i meste laget av mose, så det er vel snart på tide å ominnrede og ta vekk litt stein, sånn at fiskane får meir plass å svømme på og grave i grusen..

ei rot har eg og, den er og innvoksen av mose. hadde et håp når eg fekk mosen og plantane om at dei skulle brukast til å dekke til pumpa m.m. i lag med steinane, og det trur eg at eg har fått bra til.
Rapportér akvarium Registrert: 26.07.2012 Sist endret: 02.12.2012
Mer informasjon om akvariet
Status:
Substrat: sand frå biltema, finaste sort
Lys: 1x 18w kjøpt på kiwi
Filtrering: eheim 2010
Bakgrunn: stein og plantar, mest mose
Vannverdier: pH: -   GH: 0.0   KH: 0.0
Temperatur: 24°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]