Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Torben Lyng © Bjarne Sætrang © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Akvaforum p� Facebook

Tvillingmamma 72 liter


Et 72 liters Selskapsakvarium som er eid av Tvillingmamma80

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Her er det egentlig en liten gutt på 6 år som har kontrollen. Og han er faktisk ille flink til å holde kontrollen. Så all ære til han. Dette er også et akvarium der det er fisk som trives sammen. Det er ikke alle fiskene jeg har navnet på da noen er overtatte faktisk. Og det er også planlagt mer fisk der etterhvert da det er noen som har falt fra. Men de fleste er godt voksne der ja.

Blå guramien min har flytta rundt. De fikk først 180 literen, men der trivdes de ikke. Så var de innom 90 literen og trivdes ikke allverdens der heller. Så fikk de prøve 72 literen og der trivdes de kongelig! Så da får de gå der da selv om planen var å ha dem i 180 literen!

Tetraene er store og fine og er nok min sønns yndlinger. Det gjelder alle.

Palettciklidene er avkom etter to kull som jeg har igjen. De er til salgs, men det er vist ikke lett. Så da får de gå der så lenge de ikke blir for store. Blir de for store så ender de i en dyrebutikk om ingen vil kjøpe dem av meg.

4/9-12
Det ble flyttet over 11 yngel av palettciklidene nå. Det ventes nye yngler i 180 literen min så dermed flytter jeg de som alt var der over. Så får vi bare se hva dette blir til :)

21/9-12
I dag ble det stor rensing. Palettyngelen ble pakket, flaggtetraen ble pakket og noe annen fisk også. Så gikk turen ned til en dyrebutikk. Guttungen fikk bytta til seg 5 rødmunntetra og 1 malle. Han var godt fornøyd etterpå.
Det kom også mer sand i akvariet så det ble litt lettere med planter. Det kom også noen planter for noen dager siden så det tar sannelig form der også.

27.11.12
Tross dårlige tider på vannfronten fra renseanlegget i kommunen her så har dette karret klart seg helt uten problemer. De virker fornøyde og enda mer nå så klart. Jeg har planer om å øke litt på gruppene til tetraene. Det er mange som begynner å bli gammle og "skrukkete" så greit å ha noen ekstra fremover så man ikke lider av frafall ;)

14.12.12
Da kom det 6 corydoras aenus albinoer inn i kareets verden. For en ukes tid siden kom det inn nye neontetraer og nå corydorasgruppe.

18.12.12
Det har nå flytta inn 5 corydoras venezuelas i karet. De er fremdeles små og babyer så frem til de er voksne så får de gå der. De er drettet på Dahls dyrerike i Moss så det er jo litt spesielt og morsomt da. Ikke alle butikker som får til yngel ;)

28.01.13
Det har kommet ytterligere fire venezuelaer inn i flokken i dag. Smatt rett inn. De var litt reservert, men ble tatt godt i mot :)

04.03.13
Alle coryer ut pr nå, albinoene skal tilbake igjen da. Men de ble flytta fordi de andre nekta å la seg fange.

14.03.13
Ludwigia bevipes er i dag fonni sin plass i karet.
Albinoene mine har nå flytta tilbake enn så lenge siden de la egg i 60 literen. Så får vi se om eggene blir noe av. Denne gangen så spiste de dem i alle fall ikke med det første.

20.09.13
Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her. Men det har skjedd litt. For et par uker siden så kjøpte jeg 5 kuhlii åler til dette karet. Men fant fort ut at 5 stykker var forlite. Det ble enda 10 til i dag! Er super fornøyd. De lager enda mer liv enn det coryene gjør så dette var stas. Og guttungen som "eier" akvariet digger dem virkelig.

22.06.15
Tiden flyr og det har skjedd så masse! Vi flytta til Sørlandet for et år siden og laget dette til et reke kar. Helt til jeg trodde på en beskrivelse av en fisk, og de har prøvd å spise opp alle rekene mine! Blæ!!!
Rapportér akvarium Registrert: 04.09.2012 Sist endret: 22.06.2015
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: Heldekkenede topp med 1 T5 lysrør
Filtrering: Et innvendig som på sikt skal byttes ut
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: 7.0   GH: -   KH: -
Temperatur: 23°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]