Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Tom Nicklas Iversen © Pål A. Hegland © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Camillas Wromak nano karr <3


Et 26 liters Selskapsakvarium som er eid av miu

Dette akvariet er med på 1 favorittliste!


Beskrivelse
Aqua Kids Panorama 26L


12 Juli 2017Jeg har byttet ut den innvendige pumpa i akvariet til en aquael pumpe som har litt bedre kapasitet enn den forrige som var der.
Det er litt morsomt med dekoren som er i karret fordi røttene på planene har gjort så alt av steiner og røtter henger sammen sånn at man kan løfte opp hele blomsterkvasten. Det var praktisk da jeg skulle fange to sugemaller :P


2. November 2015Har prøvd meg mye frem og tilbake med oppsettet i dette akvariet og føler jeg nå kanskje har falt på noe som fungerer fint både for meg, planter og dyr :D Min økende interesse for aquascaping har nok også fått en rolle i utformingen av oppsettet. Har prøvd å skape en slags frodig øy oppsett midt i akvarie som i all hovedsak er bygget opp av rota, samt steiner. plantene har begynt å vokse fast i oppsettet også nå.
Har gått til innkjøp av 30 små reker, så er spent på å se hvordan de vil klare seg i akvariet fremover. virker som om de er mest nattaktive pga at jeg har fisk. :/

11. August 2013
Ikke så kjempe mye å si om dette akvariet, klarer liksom aldri å kvitte meg med det selvom jeg ikke syntes dimensjonene på det så fine. 
akkurat nå er det altfor mange fisker i det i påvente av at mitt andre akvarium skal settes opp, da blir det bedre og ikke fullt så folksomt stakkars, men det virker som de koser seg i hverandres selskap faktisk :)) 
foreløpig er det dekorert med en redwood rot og noe gråstein :P samt endel anubias og noe annet småtteri, men tenker å gjøre litt forandringer på dette også snart.

 
Rapportér akvarium Registrert: 12.08.2013 Sist endret: 12.07.2017
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: sand, små rund stein, dekor glasstein div farger
Lys: heldekkende armatur med led pære
Filtrering: Aquael pat mini
Bakgrunn: nå: ingen. før: hjemmelaget malt på tekstil.
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]