Home
Du er her: Forside > Akvarium > Stovedammen >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Tom Henning Evensen © Morten Kirkevåg © Andreas Bjørvik
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Stovedammen


Et 54 liters Selskapsakvarium som er eid av Silgnav

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
UNDER OPPUSSING!!


Der bor foreløbig 3 ancistrus hvor den jeg har hatt siden 04 desember 2014 heter Skugge; de to siste fikk jeg 08 juli 2015 og har ikke fått navn ennå. Jeg hadde originalt 2 ancistrus til å begynne med, men jeg klarte med et uhell da jeg foretok vannskifte, å skylle Blanche ned i do. Jeg hadde også en albino-ancistrus som het Jaune, dessverre drepte kampfisken den; jeg mistenker det var fargen.
Kampfisken kom i hus 22.12.2014. Den, til tross for å være hankjønn, heter Çayla. Etterhvert skal den få noen jenter til å holde seg med selskap, men dette avventes inntil videre. De nye ancistrusene må få føle seg velkommen først!

Akkurat nå er det Skugge som er sjefen i akvariet siden den har vokst seg større enn kampfisken, men de sloss ikke. Det er bare hvis de vil smake på hverandres mat at de kan prøve å jage hverandre vekk, men de har aldri sloss. Jeg må allikevel passe litt på de nye ancistrusene, som er mindre, fordi både Cayla og Skugge jager dem fra maten deres. Derfor har jeg utviklet et "skjold" for mine to små nye hvor jeg sitter ved akvariet når de spiser. Hvis jeg ser en av de eldste snike seg innpå, dytter jeg det svære ansiktet mitt til glasset slik at de blir redde. Heldigvis blir ikke de nye redde for dette! Så det funker veldig fint slik at alle får mat.
Rapportér akvarium Registrert: 03.09.2014 Sist endret: 15.07.2015
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Fin sand
Lys: 5W sparepære
Filtrering: Innvendig 3-stegs filter
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: 7.5   GH: 3.0   KH: -
Temperatur: 27°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]