Home
Du er her: Forside > Akvarium > Juvel >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne © Rita Aspevik © Bjarne Sætrang
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Juvel


Et 70 liters Selskapsakvarium som er eid av Regina

Dette akvariet er med på 1 favorittliste!


Beskrivelse
Er helt fersking i akva verden. Jobber intenst med å finne god info som skal få akvariumet mitt til å fungere bra. HAr fartet mellom mange zoo butikker uten å bli helt klok på hvilke fisk som ikke bør gå sammen. Guppy er favorit fisk sammen med Perlegurami.

HAr sett nå etter noen mnder hva som egner seg og ikke. Vasspest er et mareritt dersom du vil ha et "ryddig" akvarium. Jeg har noen rabiate fisk som napper vasspesten noe jeg får noia av. Heiv vasspesten ut i dag til fordel til sverdplanter.
Rapportér akvarium Registrert: 12.08.2006 Sist endret: 28.10.2006
Mer informasjon om akvariet
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Kommentarer: [Ny kommentar]
Gry
Gry Ang ciklidene
Hei. Fint kar!
Så du hadde en kommentar til et annet kar med kakadue og sommerfuglciklider hvor du lurte på hvordan det gikk ang yngling.
Har selv begge artene i en 60 liter, og det gikk kun to dager fra jeg satt de i karet til kakaduen hadde lagt egg. FOrskjellen fra det karte til det de hadde gått i til da var sanden. Jeg hadde fin grus i bunnen på karet de først gikk i. Der gadd de ikke leke engang.... I det karet de er i nå har jeg fin sand som er tatt fra strand. Det elsker de! De siler og spytter hele dagen. Og nå ligger altså kakadue-dama og vokter egg. Spennende. Har ca 23-24 grader i vannet. Lykke til.

06.09.06 10:42

Aqua Green
Aqua Green Ang.Plantene
Hei ser at du har plantene i potter.Du må ta av pottene og fjerne den ulla som er rundt røttene.Fiskane tåler det ikkje,og så får plantene dine bedre feste til å gro når du fjerner potta med ullet.
Berre eit lite tips :-)

01.09.07 17:50