63-litern


Firkantig akvarium med stålramme. Gammelt arvegods fra svigersøster. Mitt aller første akvarium, oppstart juni 2006 (så er relativ fersk i gamet..) Kjørte det inn med 2 ancistrus og 5 mysteriesnegler. Ene ancistrusen og sneglene døde, men den gule ancistrusen (Ghost) klarer seg finfint. Andre innsetting besto av 1 praktbotia (Tigern), 3 korallplaty og 5 kardinaltetra (Mistet 2 av disse her om dagen).

Tredje innsetting 8. august: 2 sølv seilfinnemolly (Sisqo og Silke -håper på some luv her ja), 1 rød kampfiskhann (Robin) og 2 siamesiske flying fox. Alle lever i beste velgående.

Fjerde innsetting 14. september: 5 sebrafisk og 1 pleco (tror ihvertfall det, og tror det er en hunn -stakkars duden på dyrebutikken hadde ikke peiling!)

10. oktober: Stakkars Ghost -min nydelige gule ancistrus døde! Fant ham liggende på bunnen. Vært litt merkelig i det siste, og det så ikke ut som om han spiste skikkelig...

14. oktober: Robin (kampfisk) døde, etter å vært helt merkelig i et døgn.

22. oktober: Mollyene fikk unger i løpet av natten, klarte å berge ut 5 av disse.

24. oktober: Gitt vekk platyene, molly-paret og sebrafiskene -bortsett fra en som klarte å lure seg vekk.. Kjøpt ny tank til molly-yngelen og et sommerfuglciclide-par som skal bo i 63-litern!

26. oktober: Sommerfugl-hannen stod og sturte i et hjørne helt siden innsetting, og døde i løpet av natten. Fått ny hann. Flyttet kardinaltetraen til det andre karet.

Oppdatering 7. november: Nye sommerfuglhannen døde etter kort tid, og i løpet av denne natta døde også hunnen. Dumme dyrebutikker som selger hva som helst til hvem om helst--- arg!
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.09.2006 Sist endret: 06.11.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.