Sør amerikansk selskapsakvarie

Bilde av akvarium

User imageDet er et selskapsakvarie som er lokasjonsretta. Har nå en gruppe på 7 små gullsømmer, som skal fores opp. Har en gruppe med storflekkstetra, som gir litt liv og fart i karet. Så har jeg også colombiatetraene som bare er rest fisk fra da jeg hadde scalarer, men jeg er litt usikker på hvor mange jeg har, og jeg regner med at de blir borte så fort det blir litt skikkelig størrelse på gullsømmene.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 29.10.2006 Sist endret: 16.10.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Regin Kvittem
Regin Kvittem 0 exodon paradoxus
Hvordan er disse sammens med andre fisk i ditt akvarie?
Du er i mine favoritter nå siden du har disse.

Jeg skal selv ha disse så fort de er å få tak i ;-)
Trosten
Trosten Hei.

Har desverre ikke det oppsettet lengre, for når jeg tenker over det. Så var det på den tiden jeg syntes at akvarie var morsomst (men ikke akkurat pent med alle penselalgene jeg hadde).

Storflekkstetraen er veldig aktiv og aggresiv av seg. Husker jeg skulle prøve med en liten gruppe med tetraer, alle endte med å bli blinde. Exodonen hakka rett og slett ut øya på dem. Men tror det gikk bra med columbia tetraen som var husvarm når exodonen kom oppi.

Klarer ikke helt å komme på hvorfor jeg kvitta meg med dem, men om det muligens var for at polypterusene ikke skulle bli stressa og at de skulle få nok mat.

Men må si at jeg savner endlicherien mer enn exodonen faktisk. Hvertfall når man "tabba" seg ut med å sette guppy'er sammen med dem, vannvittig kult å se dem jakte!
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Martina Rozinek
Reklame for plussmedlemskap