Nytt juwel rio 400

Bilde av akvarium

User image
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 29.10.2006 Sist endret: 12.03.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Charlotte Gustavsson
Charlotte Gustavsson Tusen takk skal du ha! Jeg har holdt på med akvarium i et par år og har sikkert gjort de fleste feil man kan gjøre :-) Jeg har bare holdt på med discus i noen måneder og min erfaring er at de ikke er så mye vanskeligere enn annen fisk så sant du holder vannverdiene i orden. Jeg skifter 15-20% vann daglig. Discuser er utrolig vakre og morsomme fisker å ha, de spiser fra handa og har et veldig tydelig kroppsspråk. Det går ikke an å la være å se når den gjengen er sultne.
Charlotte Gustavsson
Charlotte Gustavsson Ja litt mer jobb blir det jo, men det er det som gjør det ekstra moro synes jeg. :-)
Ciklide
Ciklide kjempefine Discus! ser ut til at det er litt forskjell på størrelsen deres. sloss/jager de mye de minste?
praktfullt akvarium!
Charlotte Gustavsson
Charlotte Gustavsson Tusen takk skal du ha! Ja det er stor forskjell på dem men utrolig lite jaging/slossing. Det virker som om han største er så trygg på sin posisjon som konge i karet at han ikke gidder å bry seg med å jage de andre, utenom når han og "kona" driver og legger egg. Litt kniving hender det det er blandt de minste, men ikke mye i det hele tatt. De er en hyggelig gjeng :-)
Plankton
Plankton 0 Vannbytte
Hei flotte discuser!! Hva slags metode bruker du til å skifte vann, siden du butter det så ofte ?
Plankton
Plankton mente bytter :/
Charlotte Gustavsson
Charlotte Gustavsson Takk skal du ha! >Jeg bruker den gammeldagse metoden med en halv imsdal flaske, 2 meter hageslange og bøtter... Blir en del bæring, men det er god trim :-) Nytt vann tar jeg temperert fra springen. Det er sikkert noen som mener at det er feil, men det har fungert veldig bra for meg. Nå har det forresten blitt 2 lekspar i gjengen av discuser, disse er flyttet til egne kar, så får vi se om det blir barn av dem etterhvert :-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Trond Stegarud
Reklame for plussmedlemskap