Home
Du er her: Forside > Akvarium > Cory-land >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Rita Aspevik © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Cory-land


Et 54 liters Selskapsakvarium som er eid av Molly

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Tilfluktsrommet til mine søøøte corydoras, som jeg i lang tid har hatt svært dårlig samvittighet for, da de har gått på vanlig grov akvariesand med masse store, stressende fisker. Men her er det andre boller!! Flust med myk fin blåsesand som er veldig gøy å grave i, masse gjemmesteder, og små, snille kar-kamerater. Stort sett sør-amerikanere her, men jeg har latt honningguramiene mine slippe oppi, og gjett om de trives!! Ellers går det platy og enkeguppy her, med avkom. Også Otto da, som snart skal få flere venner, bare jeg får pH'en opp på akseptabelt nivå igjen... (dumme meg som kjøper nye røtter). Altså en eneste stor lykkelig familie!!! :D

Hmm... Honningguramiene ser ut som de liksomleker... Jaja, får vel rigge til en plasttank på badet når jeg er ferdig med eksamen, og se hva det blir til... ;)

14.12.06
Idag kom jeg over C. panda da jeg var ute for å hente en L-malle. Så nå har jeg 4 pandaunger svømmendes... Åååh, så søte!!
Rapportér akvarium Registrert: 03.11.2006 Sist endret: 15.01.2007
Mer informasjon om akvariet
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
Molly
Molly Jeg har to hunner og en hann. Hannen har begynt å farge mye mer ut nå, og er blitt veldig fin. Før bodde de i det store akvariet, men da jeg fikk det lille flyttet de over der; mye mindre og roligere fisk :) Har vurdert å kjøpe noen til, men de er ikke så ofte i butikkene her nede.

28.11.06 09:40