90 l. JEBO buet front

Bilde av akvarium

Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.01.2007 Sist endret: 06.07.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
ottarev
ottarev 0 Flott akvarium!
Jeg har tre JEBO akvarier sjøl, og er godt fornøyd med dem, ble bare lei av filterpatenten de har i lokket, så de koblet jeg ut og satset på eksterne filtre i stedet. Siden har jeg vært storfornøyd med JEBO-karene mine. Håper fiskene dine friskner til. Du har jo fått til en pen innredning!
Linda J
Linda J Takk skal du ja! =)
Innredning blir noe annerledes om en uke, det gleder jeg meg til... jeg er veldig fornøyd med den HURTIGvoksende løkplanten jeg kjøpte bak til høyre, den er så tøff!
Og skal anleggge et biltemafinsand område fremme i akvariet, så kuhliålene kan komme nærmere frontruta, og grave seg ned!

Og fiskene har bare 2 eller 3 prikker igjen i dag morrest! Da hjalp det med at jeg begynte å medisinere dem igår med Costapur, istedet for bare varmekuren.

JEBO fikk jeg litt antifølelser mot etter at det laget så mange problemer for meg i starten, men som du sier, med litt modifying bli det fint... Jeg bruker bodyguard innvendig. Men tror ikke det er optimalt, filterpatronen er liten sylinderformet rundt et rør. Blir virkelig småå partikler sittende fast i en svamp der hullene er større enn "tingen"..?
Emil
Emil wow , pent akvariym , likte inredingen din ;) det var nice =)
Tyren1205
Tyren1205 0 90 l. JEBO
Hei jeg har akkurat samme akvarium, ser du har en del fisker i det men jeg spør uansett jeg. Lurer på noe angående hvor mange fiske jeg har plass til?

Jeg har: 2. Ansistrus - 3. Dverg Gurami - 2. Kakadueciklider
:-)
Tyren1205
Tyren1205 fikk svaret jeg var ute etter!;)