ferplast cayman 110

Bilde av akvarium

User imageStandard cayman med varmekabler
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.03.2007 Sist endret: 19.03.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Raymond Davidsen
Raymond Davidsen <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-wZaBpYxHwk"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-wZaBpYxHwk" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
Diskus
Diskus 0 Eeee
Du har ikke en haimalle, det du har er en paroon hai
Raymond Davidsen
Raymond Davidsen Hei er ganske sikker på at dette er en haimalle. Den har en mer avrundet ryggfinne enn paroonhai. man så det og veldig godt når den va yngel da var den grå med to blå striper langs hele kroppen.
Gretesam
Gretesam Det er en Pangasius hypophthalmus, vi har tre slike vi også. De er på mellom 20-25 cm nå.Ser du at den spiser og hva spiser din? Her prøver vi med røde mygglarver og malletab, har også prøvd malt oksehjerte, men kan ikke se at de spiser noe særlig av noe:( Det ligger igjen mere enn vi forventer, skulle tro de spiste endel.
Mvh
Grete
Raymond Davidsen
Raymond Davidsen Hei! stemmer at det er en Pangasius hypophthalmus. Ligger foresten et bilde av den på fiskebasen. min haimalle spiser bare malletabletter og den spiser ca 4 stk dagelig, men så kan den slutte å spise i lengre perioder helt opptil 14 dager. før når den var yngre spiste den alt mulig. leste en artikkel om haimaller på catfishplanet der sto det at de var altetere som juveneiles men går over til å bli rene planteetere når de blir voksne.
Gretesam
Gretesam Ok, da trenger jeg ikke å bekymre meg så mye om det lenger;) Jeg har sett at de har spist litt mygglarver og malletabletter, men ikke hver dag ser det ut til. Det stemmer jo med det du sier, men når går de ifra å være juvenile til å være "småvoksne"?? Jeg har ikke peiling på hvor gamle våre er, men at de er kansje borti et halvt år er kansje ikke så vilt gjettet??
Raymond Davidsen
Raymond Davidsen Hei! når man kan regne mallene som voksne vet jeg ikke. stimer mallene dine eller svømmer de vær for seg? hvor stort akvarium har du mallene dine i siden de er blitt så stor så fort? min haimalle er ca 20 cm og den har jeg hatt i 4-5 år. den var ca 2 cm når jeg kjøpte den:)
Gretesam
Gretesam Vi har bare hatt de i 2 uker, han som solgte de har aldri fått så store før så han var veldig overrasket over str når de kom.
Disse er viltfanget og er veldig sky enda,det ser ut til å bli litt bedre for hver dag heldigvis.
2 av de stimer sammen, men den ene har entendens til å ligge å trykke bakerst i et av hjørnene:(