Stueakvariet

Bilde av akvarium

User imageEt 80 liters akvarium, med bluewave 03 filtersystem. Pumpa er oppgradert til 600l/t. Engelsk elvegrus 3-5mm. 2x18W lysrør m/reflektor.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.03.2007 Sist endret: 31.03.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Karolina
Karolina Heia. Ser du har norsk flaggtetra. Hva er ditt inntrykk av denne fisken? stimer de bra? Er det fredelig fisk? Jeg har 2 stk, fikk de av en fyr. De har vært veldig fredelige og snille hos meg, vurderer å kjøpe flere men vil først vite hvordan de er i gruppe :-)
Raymond Davidsen
Raymond Davidsen Hei caroline mitt inntrykk av norskflaggtetraene er veldig bra. De stimer bra og er fredelige i den forstand at de ikke tar andre fisker, men de er veldig rask å spise så hvis man har mye bunnfisk, eller fisk som er treg i matveien kan det være vanskelig å fore disse. en annen ting er at de spiser endel planter, ellers er de veldig pene og se på og hardføre så kan anbefale de på det sterkeste.
sessan
sessan Ser at flaggtetraene trives hos deg, for de har så sterke klarer farger :-) Jeg har hatt en flokk jeg også, men fikk ikke vite at de spiser planter - så jeg brukte en formue i planter hver gang jeg måtte erstatte de som ble spist opp, hehe. Men vakre det er de.