Malawi, 720L


Generelt:
Akvariet har vært i drift siden desember 06, og er fortsatt under oppbygging. Karet består derfor hovedsaklig av ungfisk.

Teknisk:
Akvariet er av typen Akvastabil Effectline, og har orginalt Effectline møbel, samt T5 lystopp med demping. Lyset styres av timere samt en Akvastabil Sunriser. Har i tillegg 3 stk blå LED-skinner fra Ikea, montert i fremre lokk i lystopp, for å simulere månelys. Disse er også styrt av timer.
Filtrering skjer vha. 2 stk Eheim Pro II 2028 fylt med medfølgende filtermedie. Begge pumpene er koblet til hver sin Hydor ekstern 300W varmeelement. I tillegg sørger en Tunze Turbelle Stream 6060 for ekstra sirkulasjon.

Dekor:
Som bakgrunn bruker jeg Juwels sorte innvendige bakgrunner med litt struktur. Bunnsubstratet er sand som er kjøpt fra et lokalt sandtak, som er renset for humus av leverandøren. Denne sanden er temmelig mørk, noe som fremhever fargen i fisken fint. Alt av stein i karet er sanket inn lokalt, men siden det var så godt som vinter når karet kom opp, så er det foreløpig alt for lite sten. Dette vil komme i orden så snart snøen slipper her i det kalde nord.

Bilder av karet kommer snart!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: 4x39W T5
Filtrering: 2xEheim 2028 Pro II
Bakgrunn: Juwel sort struktur
Vannverdier: pH: 8.3   GH: 14   KH: 8
Temperatur: 27°C
Registrert: 11.04.2007 Sist endret: 08.05.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Leif E. Johansen
Reklame for plussmedlemskap