Home
Du er her: Forside > Akvarium > mirakelkaret >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Ørjan © Geir Rolfsnes © Tone Andreassen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

mirakelkaret


Et 375 liters Selskapsakvarium som er eid av bubbeline

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Dette er et 375liters røverkjøp. Kjøpt brukt, med pumpe og annet utstyr herfra ;) Jeg satte det opp, malte bakgrunnen svart, planta å pynta, og lot det være i 14dager. 2 dager etter jeg putta mine vakre delfiner oppi fikk jeg gleden av å se deres vakre morgendans.. nå har Delfina munnen full og har fått ei skikkelig dobbelthake ;) jeg har 4 gamle corydamer/menn som har bodd ilag med dem i et pittelite kar i en halv evighet, og de har og fått bytte bosted til dette karet. mine to gibbi-maller er noen bedrøvelige bedageligheter som bare ligger i rothuset sitt og venter på MAT... så jeg kjøpte to kinesiske algeetere som VIRKELIG er sultne.. ikke så rart, så våryre som de oppfører seg... beiter finn i finne, og svømmer om kapp til neste utsiktspunkt....å nå har også DE produsert een gjeng avkom.. dvs; jeg er ikke helt sikker på at det ikke er mine gamle cory'er som har blitt overivrige på sine gamle dager... men yngel er det nåiallefall blitt ;D

huff.. fikk sykdom i karet, så plutselig var det en mengde blå og gule buker i været. ingen synlige tegn på sykdom forut, fiskene begynte bare å gjemme seg, før de dukket opp i overflata; dø.. scalarene overlevde, alle untatt cichlidene overlevde.. i frustrasjon ble karet tatt ned, og de overlevende satt i 250-liter'n.. nå står karet tomt i hytta i hagen, og jeg prøver å få det solgt, men prøver ikke alt for hardt.. vi får se hva som skjer fremover..
Rapportér akvarium Registrert: 12.04.2007 Sist endret: 20.02.2009
Mer informasjon om akvariet
Status: Gammelt oppsett
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
Galemor
Galemor dette hørtes utrolig spennende ut, mange gratulasjoner for yngel.

25.09.07 18:36

Dellfiner
Dellfiner sammensetning
Du bør ikke holde delfiner sammen med de andre fiskene dine, de har helt andre krav til vannkvaliteter og trives best i "flytende betong". Men ellers et fint kar.

13.09.08 13:29