Glass med plante i

Bilde av akvarium

User imageEt 1 liters glass med en vannplante i.
Planten er en bacopa monnieri.
Det er det nest nærmeste jeg har/er vært/er det å ha akvarium.
Jeg har tideligere når jeg var liten hatt en gjennomsiktig plastbokst på muligens 20 liter eller mer som jeg tok sand fra en elv på sauegården ved siden av oss og hadde noen steiner og div oppi og 2 vannbiller.
Jeg tenkte at de spiste planton, så jeg skulle skifte ut litt av vannet hver uke slik at det fikk mer planton.
Men så gjorde jeg ikke det. Så da døde dem.
Jeg har ikke akvarium fordi mamma mener det er dyreplageri, men når jeg har hatt den boksen inne på rommet mitt(dekket den til når mamma skulle se på rommet mitt) så kunne jeg egentlig ha akvarium uten at hun ville ha merket det, men jeg tror ikke jeg tørr å gjøre det.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.04.2007 Sist endret: 15.04.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Karolina
Karolina 0 Hei
Synes mora di er klok jeg :) jeg er også egentlig imot dyr i bur, men de fiskene jeg har nå hadde levd i et akvarie om jeg hadde hatt de eller om noen andre hadde hatt de uansett. Spør mora di om å ha et stort akvarie heller vel? 200 l ++... Da har hvertfall fiskene det bedre enn i et 60 liter :) Ellers synes jeg vasen din med den ene planten var søtt.
Galemor
Galemor la din mor komme inn her og bli inspirert, det er jo en del arbeid med akvarie, men det er da bedre enn å ha f. eks en kanin, har du sett hvor små bur de er i, det er det som er dyreplageri.
Hobbyakvaristen
Hobbyakvaristen Dette var jo en smart løsning da.Uansett stort eller lite akvarium,er noe å hvile øynene på.Er sikker på at din mor kan bli inspirert.Pent er det.
Maretard
Maretard Hvis du vil ha fisk kan du jo gjøre det jeg har gjort:

Har alltid hatt lyst på gullfisk, men har bare en bolle å avse til den. Den er jo alt for liten, så jeg malte en gullfisk på glasset, hadde oppi sand, og skal sette ned et plastslott og plante. Den er ikke like underholdene som en levende fisk, men den plages ihvertfall ikke=)
Matta10
Matta10 0 lol
kobl til strøm :D
Sparesset
Sparesset 0 Kanin!
Ey ey EY! Ikke alle kaniner "dyreplages" ved å settes i bur! Mine kaniner har det helt fint, ellers takk. Går ute på friskt gras hele sommeren i store sommerbur, og bor under tak om vinteren i to-etasjes bur!

Vis henne denne siden du, så får hun se hvor fint et akvarium kan bli :)
KristinCaT
KristinCaT enig me deg =) kaniner kan plages, ja. og det er trist. men gir du de plass osv så går det fint. jeg har en undulat, og for å være i "fangenskap" har hun det skikkelig bra, buret står åpent fra morgen til kveld, og hun koser seg og elsker å bo her hos meg :) jeg er imot at fugler lever en og en , men jeg og kjæresten skal skaffe en til :)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap