MP eheim aquatics 180

Bilde av akvarium

User imageAkvariet er preget av jeg har kjøpt inn fisk litt etter tilfeldigheter og forskjellige råd fra butikkansatte og forum. Noen av fiskene har vært med endel år, bla. Guramien er kjøpt i 2002.
Mitt andre akvarium etter at 100-litern jeg hadde ikke lenger holdt vannet på innsiden. Har hatt noen kriser og mistet endel fisk i forbindelse med flytting etc. Men nå ser det ut til å være ganske stabilit (krysser fingrene).
Nylig byttet pumpe etter at den gamle mistet piffen. Er nå en AM-pro beregnet til 300-350 liter. Burde holde lenge for dette karet. Har også satt på diffusor
Er nok å regne som ganske fersk akvarist.
Karet er beplantet med fire typer planter, men jeg vet ikke hva alle heter. Er iallefall vasspest og jeg tror en av de andre plantene heter siamensis.
Har tre store røtter i akvariet og ganske mye sten som jeg har bygd opp huler med. Har også et hult fjell hvor sjokolademallene bor. Fjellet er kjøpt hos Akvasia [URL=http://www.akvasia.no/produkter.asp?ID=1146 ]http://www.akvasia.no/produkter.asp?ID=1146 [/URL]. Sanden er litt blandet. Har et bunnlag som er ganske grovt. Men lys fin sand i høyre hjørne på framsiden, engelsk elvegrus på venstresiden og sort sand på baksiden av karet.
Karet stod i starten på det originale bordet som fulgte med, men dette så ikke spesielt stabilt ut, og det viste seg dessuten at gulvet på stua hellet litt der karet stod. Har derfor satt opp en romdeler med hyller fra Ikea og en hobbyplate på toppen for å holde karet. Dette er vatret opp og har lagt underlagsplast (beregnet for parkettlegging) mellom hyllene og hobbyplaten og under selve karet for å dempe rystelser fra gulvet.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 29.04.2007 Sist endret: 29.04.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Stine J
Stine J 0 =)
skikkelig stilig å ha det som skillevegg da smart løsning med bord
Kjell Ove Særheim
Kjell Ove Særheim Likte akvarie og lampa i bakgrunnen. Har ei heilt lik skjøl.