Entreakvarium

Bilde av akvarium

User imageKjøpt brukt juni 2007, satt opp med vann fra stueakvariet og planter stort sett fra Gunnar Otnes, har gått med bare guppy vel en mnd. Supplert med Skjørtetetra, Sverddrager, Platy (død ? var borte i helga), banjomalle, glassabbor og albino tigerbarbe kjøpt fra Gro Green 25.7.07.
Har fått inn 1 sajica -ho som flyktning fra stueakvariet. 1 skjørtetetra er satt i glassbolle-karantene, hadde fått et slags sår på halsen. (død 1d etter, ingen flere observert plaget)
Etter vi la inn biltemasand, har vi sett litt av Banjomallen. Bokstavlig talt: den graver seg delvis ned i sanden, så vi ser litt av den. Men det er mer enn vi så da det bare var grus.
Sajica stimer med tetra, har fått tydeligere striper. Karet virker balansert, og den merkelige fiskesammensetningen ser ut til å fungere.
Tigerbarben er nå borte. kanskje det blir litt fredeligere.
5.11: Prøvde å ha i ei gruppe molly, men da dukket det opp noe belegg vi oppfatte som sopp. Mollyene er tatt ut igjen, og holdes i eget kar. Entrekaret er behandlet med dessamor, og da døde alle hornblad, men ingen andre planter. Sajicaen var den som var hardest rammet utenom mollyene, et øye har fremdeles hvit hinne, men det ser bedre ut enn da det var på sitt verste.
Guppyene er tatt ut, alle små ble uansett vare soist opp etter hvert. Så nå er dette karet for skjørtetetra og sverddragere, med 2 ancistrus til reinholdere, og et par enslige i tillegg - slike som vi ikke vet hvor vi skal gjøre av ellers. Er det noen som vil ha en banjomalle eller en sajica-ho, kan de bare ta kontakt, og tilby noe å bytte med -f.eks guppy-hanner, for å hindre innavl.
2.1.08: i desember ble sverddragerflokken supplert så vi har nå 2 hanner og 4 hoer. Javamose er festet med strikk til kokosnøtt.
7.3.
Ny beholdning: 6 skjørtetetra (tror den som døds, rett og slett var gammel), 2+1 sverddragere, ca 12 guppy (2 voksne hanner og 10-11 små, stort sett hoer), 2 ancistrus og en del snegler.
Banjomalla og sajicaen er solgt, så nå satser vi på at det skal bli bedre for plantene og de som er igjen.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 25.07.2007 Sist endret: 07.03.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.