"engledammen"

Bilde av akvarium

User imageFøreløbig er det bare planter og sand der inne. Har nettop startet det opp, har plantet opp med en del planter, ca 11 stk der det er 7 forskjellige sorter:)
Pr dags dato (26 juli) er det dag 3 siden jeg startet det opp... har vært nede på butikken hver dag og hentet mer planter og utstyr:) vannvittig gøy:)
Venter spent på kulefisk fra min utrlig engasjerte og koselige forhandler, håper på at de kommer i slutten av neste uke:)

Dette er mitt første akvarium, og jeg har en kampfisksom har bodd i bolle fra før, som jeg har hatt i akvariet mens vi venter på små djevlene:) når de kommer så må han vel flytte igjenn stakkar:(
Han heter Blubb:)


02.08.07

I dag har det vert en ganske drmatisk dag for alle fiskene mine.
Var og hentet kulefiskene mine i dag, 6 stk. og dermed måtte Blubb (kampfisken) og di andre bytte akvarium. var også og hentet et nytt akvarium på ca 50 liter i dag... et akvarium som allerede var i drift, og slike ble Blubb og vennene hans reddet fra en kjedelig død

Så, alle fiskene ut unntatt tre neontetra, og inn med 6 stk kulefisk, en malle med horn (skal finne ut hva den heter) og 2 åler:)

De andre ble flyttet over i det nye akvariet mitt uten problem. Der fikk de også nytt selskap av noen nye fisker. (se på "mixen")

Kulene har til nå, (dagen etter) tatt en neontetra, noe som var ventet:)
I dag har de også fått en sebra snegle(?) og bryne seg på, men føreløbig har de ikke prøvd seg på den, men jager rundt på neontetraen når den våger seg ut i åpent farvann:)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 26.07.2007 Sist endret: 05.08.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.