"Fransisco"

Bilde av akvarium

User imageAkvariet er et Juwel (rekord?) 110L Bruker den pumpa som fulgte med, men den var så utrolig døv, så jeg putta nedi en Fluval 2+. Den trengte litt hjelp :)
Etter en litt for lang akvarie pause på et par år, måtte jeg kjøpe dette da jeg snubla over det til halv pris. Dette er dessverre det største jeg har plass til for øyeblikket. Men så snart han jeg bor sammen med kommer i gang med kjellerstua skal det nok bli noe større!
Er veldig glad i amerikansk og spesielt sør amerikanske biotoper/faunaer, så jeg prøvde å få til noe i nærheten av dette. Ja ja jeg vet. Det er sikkert verdens dårligste etterligning av det. Sikkert spesielt plantene for jeg aner ikke hvor de er fra. Men legger man govilja til så kan det kanskje minne litt iallefall.
Og SAEne passer vel uansett ikke inn i det bildet, men de er jo så skjønne og nyttige. Spesielt kult er det at de stimer mye med Vinkeltetraene :)
For uten mamma og pappa corydoras (Stine og Ville) og Vinkeltetraene er alle andre fiskene babyer :) Derfor er det ganske mange fisk inni der.
Utenom Vinkeltetraene og Sajicaene, er fiskene oppdretten av en venninne. Sajicaene kommer fra Fredly, som du kan finne mange steder her inne på akvaforum :)
Det virker som mini Sajicaene har funent hver sin rot, stein eller plante som de kaller hjem. Alle sammen svømmer rundt, men følger man etter ser man at samme fisk innimellom stikker innom sitt faste sted.

Snart kommer det noen sandsnegler oppi der og, for å luke planter litt.

Er egentlig rimelig fornøyd med hvordan det ser ut akkurat nå, og for tiden sitter jeg bare å studerer fiskene.
Men det er vel ikke altfor lenge til at det blir forandringer, trolig til noe mer spesialisert Sør-Amerikanskish!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltema Blåsesand 0,2-1mm
Lys: Ehh sikkert T5 2 Aqua sky 18w lysrør
Filtrering: Juwelen som fulgte med og en Fluval 2+
Bakgrunn: Plakat med bregner og litt stein
Vannverdier: pH: 6.6   GH: 7   KH: 3
Temperatur: 24°C
Registrert: 23.10.2007 Sist endret: 23.10.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.