Home
Du er her: Forside > Akvarium > Miimu >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Bjarne Sætrang © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Miimu


Et 80 liters Tropisk ferskvannsakvarium som er eid av Aayla Secura

Dette akvariet er med på 1 favorittliste!


Beskrivelse
Snublet over dette akvariet etter at jeg hadde kjøpt Juwel akvariet, og bare måtte ha det. Du verden så stilig det var og er!
Hadde i grunn ikke noe preferanser når jeg satte det opp. Ville som vanlig ha det litt amerikanskish. Ble vel ikke det men om man legger govilja til så....
Fikk det til rimelig kult med en gang og er for tiden ganske fornøyd. Visste ikke hva jeg ville ha av fisk til det, jeg bare visste at jeg ville ha det.

Etter at det hadde stått en god stund, nesten 14 dager (utrolig, hva?), var jeg på Tam Alna og så på fisk. Fant jo som vanlig utrolig mye interessant, men klarte ikke å bestemme meg for hva jeg ville putte i det. Det eneste jeg var klar over var at jeg ikke ville ha noe av det urvanlige, som platy og guppy og de der. Det ender med at jeg, etter en god stund, spør Tam Alna dama om hva hun anbefaler meg til akvariet.
Vi går litt rundt å titter i de forskjellige tankene de har der, mens hun forteller litt om hver fisk. Da vi kommer til Sebraciklide karet peker hun på de og sier at jeg fint kunne ha et par av de. Og jeg smelter jo helt for de. Disse ville jeg ha! Jeg endte opp med to Sebraciklide Honduras, som de kalte det. Hun mente det skulle være en gutt og en jente. Etter litt forskning er jeg nesten 100% sikker på at det er to karer jeg fikk med meg. Det viste seg jo også i ettertid at de bør ha et større kar, men de er rimelig små for tiden og de ser ut til å trives meget bra. De har fått tilbake de fine fargene sine og alle finner er opp og allting. Forsker mye i karet gjør de og, og heldigvis krangler de ikke noe ennå. Noe jeg ble fryktelig bekymret for når jeg fant ut at det var to mannebein jeg hadde fått.
Planen er jo et par tre større kar om ikke veldig lenge, så det går nok bra til slutt! :)

Den innebygde pumpa i dette karet virker veldig bra, skikkelig stor tank og veldig god gjennomstrømning er det her. I praksis funker det som et utvendig filter, da hele tanken er bak i karet over hele bakveggen. Lokket har innebygget lys, med en liten vifte for å få vekk varmen fra lyset. Denne bråker omtrent som en middels datamaskin, og den er valgfri om man vil ha den på eller ikke. Jeg har den på siden det sikkert er en god grunn til at de banka den inni der.
Er meget fornøyd med karet, alt er veldig solid, gode materialer og alt.
Jeg skal ha et enda større i samme modell!
Rapportér akvarium Registrert: 23.10.2007 Sist endret: 24.10.2007
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: Rådasand 0,8-1,2
Lys: Innebygd lys med en eller annen sær pære
Filtrering: Innebygd greie med bioballer og greier
Bakgrunn: svart innebygd, innvendig
Vannverdier: pH: 7.0   GH: 10.0   KH: 3.0
Temperatur: 24°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
tibben
tibben stilig
stilig akvarium. vorda merke er det?

24.10.07 17:23

Aayla Secura
Aayla Secura skjønte ikke helt hvordan jeg ga linken navn, men man kommer seg nå til siden :)

24.10.07 17:29