Vill natur

Bilde av akvarium

User imageHar satt opp ett lite akvaruim som våre Pelvicachromis taeniatus "Red Nigerian" skal få lov til å ha som leksakvarie. Utgangspunktet er at alt skal være naturlig. Derfor er det brukt mose og røtter som bakgrunn, bunnlaget er Biltema sand. Har også sluppet oppi noen eikeblader som har fått lov til å bli værende der de falt ned. Siden det er nok av gjemmeplasser skal det gjøres forsøk uten kokosnøtt denne gangen. De to turtelduene skal få lov til å ha dette karet helt alene slik at de kan fostre opp barn uten mange fiender. Dette blir et spennende prosjekt.

Nå er fiskene på plass! Det ser ut til at de koser seg, når de er fremme da! Har vist klart å lage litt for mange gjemmeplasser.

Vi må ha gjort noe riktig! Fiskene er nå i leksdrakt, og hunnen har gravd grop under den ene rota! Vi ser at hun passer på åpningen, så nå venter vi i spenning.

28.11.2007: I går så vi mor og far på tur med yngel for første gang. I dag har vi forsøkt med en liten fotoseanse, men det var ikke lett å få de små i fokus. Uansett er det over 30 stk, og alle ser ut til å trives. Dette er moro, selv om det til tider er vanskelig å få øye på fisk i dette karet. Det er utrolig mange gjemmeplasser!
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Biltema Blåsesand
Lys: 1 x T8 lysrør - heldekkende armatur
Filtrering: Sera innvendig filter
Bakgrunn: Mangrove røtter og Javamose
Vannverdier: pH: 6.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 04.11.2007 Sist endret: 21.10.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap