Sneglehuslekere

Bilde av akvarium

User image35l Jebo under oppsetting. 4 stk Lamprologus Ocellatus skal få bo her.

4/12 Nå er 4 Ocellatus på plass, ser ut til at de stortrives med oppsettet. Den største har okkupert fronten, og har gravd heftig i sanden. Men jeg vet ennå ikke hvilke kjønn de har, forhåpentligvis er det to hunner og to hanner.

Er forøvrig veldig fornøyd med filteret og lyset på dette karet.

15/1 -07 Yngel! :)

11/2 Dobbeltyngling :)) De forrige ble spist opp, kun et par igjen. Disse blir nok puttet i yngeltank. Har tre hunner og en hanne, og dette viser seg å være optimalt. Kunne ha kuttet ned til to hunner og en hann, men dynamikken mellom fiskene er grei og alle får være med på leken.

24/2 Nok en yngling, muligens en dobbel til. :) Er i alle fall smått i begge sneglehusa igjen i tillegg til de større. Har godt over 30 yngel nå. Pappa gjør en meget god jobb som barnepasser. Er mycket imponert over ynglene som stapper i seg hele mygglarver. :D

2/4 Kull nr 5 er ute av huset! Minst 50 yngel av forskjellig størrelse i karet nå...

6/4 Plommesekkyngel hos nr 2, kull nr 6. :) Den fjerde fisken som jeg trodde var en dame, viser seg å være en hann som liker å spise yngel... Har nok fått i seg en del av de minste de siste dagene. Er i grunnen merkelig, det har vært masse yngel rundt skjellet hans tidligere uten at han har forsøkt seg på noe.

16/4 Mødrene har også begynt å spise på yngelen, ca 10-15 stk igjen nå. Rundt 30 stk har forvunnet de siste par dagene. Forstår ikke hvorfor de skulle begynne å spise yngel nå som det har gått så bra så lenge. Bare en igjen fra den første ynglingen nå. Forbaskades barnemordere!!!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: 2x 8w T5
Filtrering: Filterløsning i toppen av karet
Bakgrunn: Blå transparent folie med belysning bak.
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 21.11.2007 Sist endret: 16.04.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Kulefisken
Kulefisken Likte karet ditt, har et helt likt jebo-kar selv :)
OdaV
OdaV Likte dette karet kjempe godt! Kom med på favoritt lista mi :-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap