Home
Du er her: Forside > Akvarium > malawi >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © jarle fabian © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Akvaforum p� Facebook

malawi


Et 300 liters Artsakvarium som er eid av tinaj

Dette akvariet er med på 5 favorittlister!


Beskrivelse
karet er et juwel akvarie med backtonature bakgrunn. startet det på førsommeren og kjøpte det nytt da. har hatt akvarier tideligere, men avsluttet de under flytting. nå ville jeg ha et nytt et. valgte malawi for dens fargerike variasjoner. hadde selskapsakvarier tideligere.
karet går på medfølgt pumpesystem, men jeg har også lagt til en Tetratec APS 150 luftpumpe for ekstra sirkulasjon og oksygeninnhold i vannet. jeg mistet en del fisker i begynnelsen før jeg fant ut at de trengte litt bobler. trodde egentlig pumpen som fulgte med burde holde, men den gjorde tydeligvis ikke det.
Rapportér akvarium Registrert: 15.12.2007 Sist endret: 29.04.2008
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: kalksand og elvegrus
Lys: daylight x 2
Filtrering: innvendig medfølgt juwelpumpe med filter
Bakgrunn: backtonature 3D
Vannverdier: pH: 8.0   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
au
au fint!
Dritt fint akvarium!:D
Skal snart kjøpe ett sånet og ditt inspirerer meg veldig=)
Dette gikk rett in på Topp lista mi;)

12.01.08 13:02

tinaj
tinaj så hyggelig å høre da:) men jeg mener jo at akvariet ikke kommer helt til sin rett gjennom bilder... men tusen takk;)

20.01.08 12:51

MagnusTT
MagnusTT Hei!
veldig fint kar du har laget til:P
Fått til oppdrett på noen av de?

01.02.08 10:13

tinaj
tinaj hei magnus:) vel, hvis du ser på bildene, så har jeg fått sneket inn en livingstonii i karet mitt. den er i rovfiskgruppen til malawien, så den spiser nok opp alt som finnes av yngel, før jeg får sjans til å se dem. men jeg har hatt et par av lombardoi,(før den ene døde:() og så har jeg et av auratusen. de leker stadig, men blir aldri noe mer.. har en sterk mistanke til den store flekkete....:]

01.02.08 10:32

MagnusTT
MagnusTT hehe:)
Ja, det kan tenkes, men ser jo ut til å være endel hjemmeplasser da:P
ser du har en golden spec. hann, de er veldi enkle å få til, men kan nok være lurt å fange opp hunnene når de "tygger" for da sikrer du iallefall endel yngel:)
Nå er e akkurat ferdig med å gjøre unna vannbytte og ommøblering i 660akvariet heiv ei bøtte full med rusk og rask og planterester..den hummeren gjør mye ugang:P
Ellers noen planer om å utvide?hehe

01.02.08 20:46

tinaj
tinaj ja de har en del gjemmeplasser, men når de tygger ute i det fri(jeg tror ihvertfall det er det de har gjort) så jages de hele tiden av de andre fiskene, spesiellt den livingstoniien. men jeg har lagd en hule under sanden, hvor et rør er inngangen. men de er ikke så hypp på den.. har prøvd med kokosnøtt også, men de er ikke i den heller.
ja jeg har en nydelig golden. men de andre av denne typen døde dessverre (som vi snakket om... sukk... dårlige partier tenker jeg), så jeg har ingen partner til denne.jeg har en fantastisk fin pulpican også, og den hadde en like fin partner, før også denne tok kvelden. (tror den døde naturlig da). syns egentlig verken karet eller fiskene kommere til sin rett gjennom kameraet.!
ja det var den hummeren ja... liten rabagass det der. huff.. hva skal man gjøre da.? du kan jo avt lage den døskuleste steinbiotopen da. og hvis den tåler hardt vann så kan du ha malawi sammen med den. de kommer jo egentlig fra steinbiotop:) hvis ikke hummeren ville spist alle da....
jeg sliter fremdeles med nitritnivået i rekekaret. jeg skjønner bare ikke hvorfor, har ikke hatt problemer med det i noen av de andre karene! skifter vann hver dag da, tar vann fra pirayakaret... håper det gir seg snart. legg ut noen fler bilder av karet da....

01.02.08 22:13

MagnusTT
MagnusTT hei
har vært litt lite her inne i helja..
jo skal se hva e får gjort, men blei så mye dårlige bilder..har du speilrefleks du eller?
vet om ein som har ei golden spec ho som han skal kvitte seg med, tenkte på deg i den anledning!! så du sliter med nitritt? forer du mye og sånn?du må nok bare fortsette litt til med vannbytter, men har du mye planter i? det hender det hjlper med planter som tar mye næring fra vannet!!?
Har du msn? min adresse er elmico_@hotmail.com, er litt oftere inne på den:P
Og hummeren har e lånt vekk for ei stund så slipper å plages mer med den for ei stund, men tror de tåler hardt vann så det hadde vært kult å ha hummer sammen med malawi;)
sigler på å få meg malawi nå, blir nesten litt klein:P ellers hatt ei bra helj?

04.02.08 21:01

tinaj
tinaj ja det er noen av de fineste fiskene syns jeg :)

29.02.08 10:53

Kjell B
Kjell B Snyggt akvarium!

Gillar att du har både växter och rot i akvariumet :-)

Mvh Kjell

07.05.08 15:17

tinaj
tinaj ja det var egentlig veldig greit sånn det var. nå har jeg flyttet malawiene over i 660 literen da. de måtte ha litt større plass;) de har ikke roten lenger, men valisneria er det nok av. de liker å ha litt planter faktisk...og valisneria er det jo i lake malawi også.

07.05.08 15:32